Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdětín vybojoval výhru v Žerčicích


Branky


0

Souboj mezi zachraňujícími se Žerčicemi a v dobré formě hrajícím Zdětínem byl možná vyrovnanější, než se očekávalo. Zdětín sice v první půli vstřelil dvě branky, v té druhé ovšem přišlo snížení. Na vyrovnání už ovšem Žerčice nenašly sílu a tak všechny body bere Zdětín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Zdětína

Na první branku zápasu se nečekalo dlouho, v 9. minutě, když centr Feriho sice domácí obrana srazila, ovšem pouze pod nohy mladíka Růžičky, který se nemýlil, střelou na zadní tyč překonal Hlaváče a ve třetím zápase za "A" tým tak vstřelil i první branku. Odpověď mohla přijít v minutě 17., po rohovém kopu se do zakončení dostal jeden z žerčických hráčů, jeho gólovou hlavičku ovšem bravurně vychytal Hlaváček. Poté se fotbalovost trochu vytratila, nerovný terén nedovoloval kombinační hru a tak se obě mužstva uchylovala spíše k nakopávaným míčům. Další gólový moment tak přišel až ve 40. minutě utkání. Zpoza vápna vystřelil Adášek, domácí brankář střelu neudržel a vyrazil pouze k Růžičkovi, který z těžkého úhlu sice trefil jen tyč, jenže míč se odrazil k volnému Rosenkranzovi a ten už ho dorazil do sítě - 0:2. V nastaveném čase první půle mohli domácí snížit skóre a opět to bylo po rohovém kopu, ovšem branka jim byla malá.

Snížení přišlo, vyrovnání už nikoliv

Druhý poločas už nebyl od hostující hráčů tak aktivní, na druhé straně létaly dlouhé míče na stopery Honzátka s Vaňouskem, kteří tak měli plné ruce práce. Zvýšená aktivita domácích přinesla ovoce v 65. minutě a bylo to jak jinak, než po rohovém kopu. Na centr si naběhl dobře hrající Mulač a hlavou překonal Hlaváčka - 1:2. Odpovědět na inkasovanou branku mohl Adášek, ovšem jeho střela jen těsně minula domácí branku. Domácí Žerčice se čím dál tím více tlačily dopředu a vzadu nechávaly otevřená okénka, ovšem Zdětín jich nebyl schopen využít. A tak se nakonec musel bát o výsledek, když v 85. minutě přišla střela domácích, která letěla jen těsně nad hostující branku. Více se toho už ovšem nestalo a tak Zdětín vybojoval tři body v těžkém zápase.



Ohlasy k zápasu



FK Zdětín
Aleš Fabián: "Na zdejší půdě se nám nehraje dobře a tak jsme rád, že se nám zde podařilo zvítězit, znamená to , že jsme si zajistili třetí místo v soutěži , za což patří dík celému mužstvu."



Sestavy


TJ Žerčice
D. Hlaváč [-] - P. Kinzl [-] , M. Mulač [-] - A. Mošpán [-] - J. Vencl [-] - N. Gábor [-] (46. J. Kotrla [-] ) , O. Rýdl [-] , M. Šturma [-] , M. Kollárik [-] , M. Bucek [-] , M. Hanuš [-]

FK Zdětín
M. Hlaváček [-] - L. Baborák [-] , M. Šona [-] , M. Husák [-] , R. Růžička [-] (87. J. Cielecký [-] ) , J. Votruba [-] , T. Adášek [-] , J. Vaňousek [-] , F. Rosenkranz [-] (60. J. Těšínský [-] ) , P. Honzátko [-] , M. Feri [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Halbich Rudolf - ŠEMBERA Jiří (N), KLÍMA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.