M. Kraus 55.
1:1
(0:1)
27. K. Kos
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jabkenice vybojovaly bod v Ledcích


Branky


55. M. Kraus - 27. K. Kos
0

Velmi důležitý bod v boji o záchranu získaly Jabkenice na půdě Ledec. Naopak pro domácí to znamená komplikaci, na poslední třetí postupové místo se totiž tlačí Kosmonosy z druhé skupiny, které na Ledce ztrácí už pouhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jabkenice se dostaly do vedení

Zápas začal tak, jak všichni očekávali. Hosté přijeli do Ledec především poctivě bránit a spoléhali na rychlé protiútoky, domácí zase drželi míč na svých kopačkách a trpělivě kombinovali. Jabkenice bránily pozorně a domácí fotbalisté se dostávali do zakončení pouze z větších vzdáleností, což ovšem Havláta neohrozilo. Do první šance se tak dostaly Jabkenice, když Kos centroval z pravé strany na Šedinu, ten sice na míč nedosáhl, ale do vápna ho vrátil Roleník na kopačku Nekoly, jehož střelu dobrým zákrokem vytáhl Šebek. Ve 27. minutě už se ovšem Jabkenice prosadily. Rohový kop rozehrál Staněk, na přední tyč si naběhl Kos a uklidil míč za Šebkova záda - 0:1. Odpovědět mohly Ledce střelou z velkého úhlu, kterou ovšem vykopl Havlát. Víc se toho v první půli nestalo a do kabin se tak šlo za překvapivého vedení Jabkenic.

Vyrovnání Krause

V úvodu druhé půle mohli hosté navýšit svůj náskok, ovšem Janák po prodloužení dlouhého auto Kosem z hranice penalty přestřelil.  Místo toho tak přišlo vyrovnání v 55. minutě utkání. Po souboji zhruba 25 metrů od brány se domácí Kraus s ničím nerozpakoval a vypálil směrem na bránu, jeho střelu gólman Havlát podcenil a míč skončil v síti - 1:1. Do konce zápasu už poté moc šancí k vidění nebylo, za zmínku snad stojí jen únik Janáka, kterého stačil dosprintovat Kraus. Na druhé straně všechny akce domácích zastavoval pozorný Štujber. Nic víc se už se nestalo a tak si Jabkenice odváží bod za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu



Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Pro nás hodně důležitý bod v souboji o záchranu, který pro nás v naší situaci má cenu zlata."



Sestavy


SK Ledce
P. Šebek [-] - J. Kaňka [-] - L. Barančok [-] , A. Donát [-] , M. Kraus [-] , P. Blažek [-] - T. Konečný [-] , O. Špička [-] (73. P. Novotný [-] ) , A. Kovanič [-] - T. Svozil [-] (89. I. Kaňka [-] ) , D. Kollátor [-] (58. T. Hýbl [-] )

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - P. Štujber [-] (89. D. Dvorský [-] ) , J. Šedina [-] (88. M. Krupař [-] ) , M. Staněk [-] , O. Smutný [-] , J. Roleník [-] , R. Nekola [-] , P. Janák [-] (83. O. Šťastný [-] ) , M. Kubín [-] , K. Kos [-] , M. Fortner [-]

ŽK: 40. P. Blažek , 43. T. Svozil , 85. A. Kovanič , 90. T. Konečný - 90. O. Šťastný .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Kožej Roman - KUBA Michal, PAŽOUT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.