Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Vrutice doma přehrála Skalsko


Branky


0

Souboj mezi Kropáčovou Vruticí a Skalskem se odehrál v rámci 22. kola III. třídy a šťastnější po konečném hvizdu mohli být domácí hráči, kteří zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Lépe snad domácí ani vstoupit do zápasu nemohli, po třiceti vteřinách hry se na malém vápně ocitl osamocený šutér Rambousek, ovšem ze tř metrů div, že nepřestřelil ochranou síť. Za další tři minuty spálili domácí další stoprocentní šanci, když po přihrávce Rambouska, která vyřadila ze hry i domácího gólmana mířil Doležal pouze do břevna branky. Poté už se hra vyrovnala a k vidění bylo méně šancí, i když optickou převahu měli i nadále domácí. Do větších šancí už je ovšem nepustili dobře hrající hostující stopeři. O zábavu na druhé straně hřiště se staralo především duo Kuntoš - Jakubec, ovšem bez úspěchu. V první půli tak nakonec branka nepadla a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Rozhodly dvě trefy Rambouska

Do druhé půle opět vstoupil lépe domácí celek a tentokrát už to dokázal vyjádřit i brankově. v 49. minutě utkání unikl hostující obraně Čakrt, jeho střelu sice gólman vyrazil, ovšem pouze k Rambouskovi, který už se tentokrát nemýlil - 1:0. Ovšem Skalsko inkasovaná branka nepoložila a v 70. minutě utkání přišlo vyrovnání po pěkné kombinační akci a zakončení Vyšohlída. Vyrovnaný stav ovšem trval pouhé dvě minuty. Po další akci Čakrta vrátil domácím vedení opět Rambousek - 2:1. Třetí pojišťovací branku přidali domácí v 84. minutě a jednalo se o gól z aktegorie kuriózních. Centr Holuba nenašel žádného spoluhráče, ale doplachtil až do levé šibenice hostující branky. Více se toho v zápase již nestalo a tak si Vrutice připsala dvacátý zápas bez porážky.



Ohlasy k zápasu


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Zápas začal hned naší tutovou šancí Rosti Rambouska, který z malého vápna skoro přestřelil ochranou síť. Dále byl zápas víceméně vyrovnaný, i když o něco navrch jsme měli my. Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, ale rozdíl byl v tom že se soupeř více osmělil a také se dostával do šancí, které naštěstí končily na našem skvělé chytajícim brankáři. Celkově bych to hodnotil jako bojovné utkání, kde nám soupeř nedal nic zadarmo."




Sestavy


SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - B. Bohata [-] , P. Gruncl [-] (46. T. Musil [-] ) , L. Rovenský [-] - A. Lukeš [-] , T. Musil [-] (87. J. Zemánek [-] ) , J. Doležal [-] , J. Havelka [-] - T. Čakrt [-] (69. J. Holub [-] ) , R. Rambousek [-] - J. Havelka [-]

SK Skalsko
R. Landa [-] - L. Vele [-] - Z. Jakubec [-] , J. Martinec [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] - M. Kvajsar [-] - V. Kuntoš [-] , V. Flodrman [-] , J. Vyšohlíd [-] , T. Kratochvíl [-]

ŽK: 60. J. Doležal - 6. J. Vyšohlíd .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Janda Petr - MOUCHA Milan (N), PÝCHA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.