2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov podlehl oslabeným Horkám


Branky


0

Rozjetý Strašnov zajížděl na půdu Horek, kde sice hrál od 42. minuty v přesilovce, ovšem nedokázal ji využít a sám nakonec dvakrát inkasoval. Od úvodního hvizdu předváděl Strašnov mdlý výkon a Horky byly lepším a nebezpečnějším týmem. Díky chybám v obraně byl Berger v pernamenci, ovšem domácí střelci na něj v prvním poločase ještě nevyzráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Od úvodního hvizdu předváděl Strašnov mdlý výkon a Horky byly lepším a nebezpečnějším týmem. Díky chybám v obraně byl Berger (hráč 21. kola na našem portálu) v permanenci, ovšem domácí střelci na něj v prvním poločase ještě nevyzráli. Naopak Šebesta na druhé straně se musel nudit, hosté pro něj nebyli žádným nebezpečím. Naději na lepší výkon a výsledek dal Strašnovu ve 42. minutě utkání domácí obránce Sekera, který se po druhém žlutém faulu musel pakovat ze hřiště a oslabil tak svůj tým. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Druhý poločas ovládly oslabené Horky

Nerozhodný stav držel až do 67. minuty, kdy otevřel skóre domácí záložník Veverka a ukončil tak Bergerovu neprůstřelnost, která trvala 211 minut. O deset minut později už to bylo o dvě branky, když se prosadil kapitán Váňa a bylo v podstatě rozhodnuto. Naopak Strašnov si ani v početní převaze nedokázal vypracovat větší šanci na vstřelení branky a tak zápas skončil zaslouženou výhrou Horek. Ty si tak připsaly třetí výhru v řadě a definitivně tak potvrdily účast ve III. třídě i v dalším soutěžním ročníku. Celý zápas se také ukázal být velmi tvrdým, jelikož musel sudí Chrastina ukázat hned jedenáct! žlutých karet a jednu kartu červené barvy pro domácího Sekeru.



Ohlasy k zápasu



SK Strašnov
Martin Berger - gólman: Poté co jsme vybojovali bod na hřišti lídra ve Vrutici a deklasovali na domácím trávníku Struhy, přijížděli jsme do Horek až z příliš velkým sebevědomím. Po výborném výkonu v zápase se Struhy přišel nyní diametrálně odlišný výkon. Nevypracovali jsme si jedinou šanci, ze které bychom ohrozili domácího brankáře Šebestu. Naopak po chybách v defenzivě jsme nabídli šance domácím. Horky tentokrát prokázali větší chuť po vítězství a v tradičním derby po zásluze braly všechny tři body.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou B
J. Šebesta [-] - P. Cimrman [-] , T. Sekera [-] , P. Kadeřábek [-] , P. Zeman [-] - J. Macoun [-] , P. Outěřický [-] , P. Veverka [-] (76. S. Pačaj [-] ) , P. Mihál [-] - J. Váňa [-] , M. Solčiansky [-] (64. J. Hausmann [-] )

SK Strašnov
M. Berger [-] - P. Matuna [-] , J. Kubín [-] , B. Müller [-] - M. Výda [-] , M. Knotek [-] , T. Prskavec [-] (71. J. Pitrmoc [-] ) , V. Michal [-] , M. Novák [-] (53. M. Strach [-] ) - M. Klaban [-] (61. M. Krejčík [-] ) , M. Mráček [-] -

ŽK: 15. T. Sekera , 34. J. Váňa , 82. S. Pačaj , 84. P. Outěřický - 15. M. Klaban , 34. M. Novák , 50. T. Prskavec , 55. M. Výda , 71. B. Müller , 86. V. Michal . ČK: 42. T. Sekera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chrastina Petr - MACHAČ Jakub, ŽMOLÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.