M. Šulc 84.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kropáčova Vrutice vítězstvím potvrdila postup


Branky


0

Šlágr kola mezi Krnskem a Kropáčovou Vruticí nabídl vyrovnaný souboj, ve kterém se nakonec mohla z výhry 2:1 radovat Vrutice, která tak definitivně stvrdila svůj postup do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka Havelky

V Krnsku byl k vidění zápas dvou celků, které ještě minulý rok brázdily přeborové vody. Šlo byl velmi důrazný zápas, což musel sudí Kožej ocenit celkem pěti žlutými kartami. Lehce navrch měl lídr z Kropáčovy Vrutice, který by v případě vítězství mohl slavit postup zpět do přeboru. Ovšem i přesto, že si hosté vypracovali několik slibných příležitostí, nebyli schopni je proměnit v branku. To se povedlo až ve 25. minutě utkání, kdy poprvé překonal Nováka v brance Jiří Havelka. Do kabin tak šli spokojenější hosté, které dělilo pouhých 45 minut od jistoty postupu.

Druhá půle byla identická s tou první, ovšem zápas se stal ještě tvrdším a důraznějším. Lepší vstup do druhé půle měli opět hosté, když se už v 51. minutě prosadil kanonýr Rostislav Rambousek a rázem to bylo o dvě branky. Krnsko se ovšem nevzdalo a v 84. minutě dokázalo snížit, když Manželovi překazil další nulu v soutěži Martin Šulc a ze zápasu bylo opět drama. V těchto chvílích se ovšem prokázala zkušenost vrutických hráčů, kteří si již vítězství nenechali vzít a úspěšně dovedli zápas do vítězného konce. Po dvou remízách se tak Vrutice opět dostala na vítěznou vlnu a především mohla po ukončení zápasu slavit postup do okresního přeboru, o který je tři kola před koncem již nemůže nikdo připravit. Naopak Krnsko si připsalo druhou prohru v řadě a zůstalo na čtvrté příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu



SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Jan Havelka - hráč: "Byl to oboustranně tvrdý zápas, ve kterém jsme měli lehce navrch, ale opět jsme spalovali veškeré šance, co jsme měli. Naštěstí jsme alespoň jednu proměnili a v poločase to bylo 1:0. Ve druhém poločase navýšil náš střelec Rosťa Rambousek a už to vypadalo že se zápas dohraje jen tak z povinnosti,ale soupeř snížil a ještě bylo o co hrát. Svůj náskok jsme ale udrželi, slavili výhru a zároveň stvrdili postup do okresu."



Sestavy


FK Krnsko
J. Novák [-] - L. Chomjak [-] , M. Janata [-] , M. Netušil [-] (72. F. Plichta [-] ) - J. Firický [-] , P. Šotka [-] , J. Parastiuk [-] - V. Vízek [-] - M. Uhlík [-] , A. Krováček [-] (72. K. Šulc [-] ) , M. Dufek [-] (39. M. Šulc [-] )

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] (88. B. Bohata [-] ) , L. Rovenský [-] , T. Musil [-] (78. D. Borecký [-] ) - J. Havelka [-] , A. Lukeš [-] , J. Malý [-] , J. Doležal [-] - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] (80. J. Havelka [-] ) -

ŽK: 7. M. Netušil , 10. M. Šulc , 35. M. Uhlík - 62. P. Bůžek , 89. J. Malý .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Kožej Roman - CHLÁDEK Jiří, NEVAŘIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.