Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:7
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Gólové hody na Strašnově


0

Zápas bohatý na branky přinesl souboj mezi domácím Strašnovem a hosty z Ledec. Po vcelku vyrovnané první půli už v druhém poločase Ledce prokázaly svoji kvalitu a Strašnov nakonec rozstřílely poměrem 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný nástup hostů

Do první šance zápasu se hned po několika vteřinách zápasu dostali domácí po zaváhání hostující obrany, ovšem dobře zasáhl gólman Svozil a nedovolil domácím dostat se do rychlého vedení. Hosté i nadále nepůsobili dobrým dojmem a už ve 4. minutě za to byli potrestáni inkasovanou brankou, když se trefil útočník Mráček - 1:0. Z úvodního tlaku ovšem domácí měli vytěžit více, než jen jednu vstřelenou branku. To se jim ovšem nepovedlo a tak se po špatném úvodu do hry dostali i hráči Ledec. Ve 13. minutě předvedl parádní individuální akci Kovanič, který se dostal k míči na středu hřiště, poradil si hned s několika domácími obránci a obstřelil vybíhajícího Bagdáně - 1:1. Ledce vyrovnávající branka povzbudila, ovšem i nadále byli lepší domácí fotbalisté a více drželi míč na svých kopačkách. I přesto se ovšem podruhé prosadili hosté. Ve 22. minute se Konečnému vyplatilo zapresovat domácí obranu, získal míč a ze strany postupoval sám na Bagdáně, kterého následně přehodil a skóre bylo otočené. Do konce poločasu poté už výraznější šance nepřišly, oba týmy se snažily hrozit především ze standartních situací, ovšem bez výsledku. Do kabin tak šli spokojenější hostující fotbalisté, kteří těsně vedli.

Ledecká kanonáda

Do druhého poločasu jakoby nastoupili úplně rozdílné týmy. Zatímco domácím už se nedařila kombinace a myšlenkami jakoby zůstali v kabině, hosté předváděli diametrálně odlišný výkon, než v prvním poločase. To mělo za následek hned tři góly v úvodních osmi minutch druhé půle, o které se postarali postupně Blažek, Konečný a Kovanič. Zápas tak byl záhy rozhodnutý, což ovšem nedonutilo Strašnov nadále se snažit o korigování výsledku. Domácí to zkoušeli především ze střední vzdálenosti, ale neúspěšně. Poté přišel pěkný signál, po kterém se sám před Svozilem ocitl jeden z domácích útočníků, hráč minulého kola Svozil ovšem předvedl dobrý zákrok a následná dorážka už mířila mimo tři tyče. Poté už opět přišla chvíle Konečného, který přidal svoji čtvrtou branku v zápase po skvěle zahraném přímém kopu přes zeď. Sedmou branku přidal hned minutu poté také dobře hrající Kovanič. V poslední desetiminovce ještě přišel čestný gól domácích, když dostal míč za obranu Knotek a svůj únik zakončil gólově. Ledce si tak připsaly další vysoké vítězství a stáhly náskok Vrutice o dva body.



Ohlasy k zápasu



SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Prvních 10-15 minut jsme byli na ručník a už to trochu vypadalo, že se bude opakovat podzimní debakl 9:1 . Naštěstí jsme se pak probudili a druhý poločas už patřil jen nám. Tak jsme Strašnovu alespoň částečně vrátili jejich podzimní vysokou výhru. Jen mi je trochu záhadou, co se s nimi o poločase stalo :-) "

Sestavy


SK Strašnov
P. Bagdáň [-] - M. Sháněl [-] (46. J. Pitrmoc [-] ) , M. Strach [-] , M. Mráček [-] , A. Rychtera [-] , T. Prskavec [-] , V. Michal [-] , M. Knotek [-] , B. Müller [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-]

SK Ledce
T. Svozil [-] - J. Kaňka [-] , J. Truhelka [-] - A. Donát [-] , T. Juhasz [-] , L. Barančok [-] , P. Blažek [-] - T. Kamler [-] , T. Konečný [-] , A. Kovanič [-] - J. Dobruský [-]

ŽK: 47. B. Müller - 41. P. Blažek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hloucal Radek - PÍSECKÝ Jiří (N), FIDRMUC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.