1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnsko je na jaře stoprocentní


Branky


0

Zápas dvou týmů, kteří jsou v naprosto jiném rozpoložení, přineslo 15 kolo III.B třídy. Domácí Krnsko si přivezlo tři body ze Skalska, zatímco Jabkenice doma dostaly pět branek od Strašnova. Výsledek toho zápasu ovšem tak jednoznačný nebyl a Krnsko se nakonec muselo spokojit s hubenou výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soumar rozhodl střelou z dálky

Krnsko vstupovalo do role jasnéh favorita, hrálo v obvyklé sestavě a nechyběl ani třígólový střelec z minulého kola Vízek. Od úvodního hvizdu nebyl k vidění moc pohledný zápas a ani jeden celek se nedostával do vážnějších šancí. Proto to tedy hráči na obou stranách zkoušeli střelami spíše ze střední vzdálenosti. Jednen z těchto pokusů se ujal a jak se později ukázalo, byl to rozhodující okamžik zápasu. Ve 40. minutě utkání totiž napřáhl ze 30 metrů Soumar a prudkou střelou po zemi překvapil Havláta v hostující brance, který situaci podcenil a míč zaplul k levé tyči. Do kabin tak šli spokojenější domácí, kteří se ujali nejtěsnějšího náskoku.

Druhá půle branky nepřinesla

Druhá půle pokračovala v podobném duchu, jako ta první. Opět se hrálo převážně po šestnáctky a vážnější ohrožení branky se nekonalo. Za zmínku tak stojí ošklivá srážka domácího kanonýra Vízka s gólmanem Havlátem, po kterém domácí útočník přišel o zub a musel střídat. V 75. minutě mohli hosté z čista jasna vyrovnat, ale po centru Šediny mířil Rolejník z malého vápna jen do rukavic gólmana Nováka. Na druhé straně mohlo naopak zvýšit svůj náskok Krnsko, ale únik jednoho z domácích útočníků, který si poradil i s gólmanem Havlátem, nakonec skončil střelou mimo branku. Konec patřil hostům, kteří se ještě pokoušeli vyrovnat, ale přímý kop Fortnera skončil pouze ve zdi a hlavička Dvorského po rohovém kopu mířila vedle. Zápas tak skončil nejtěsnější výhrou domácího Krnska, které je zatím na jaře stoprocentní.



Ohlasy k zápasu



Sokol Jabkenice
Filip Dědina - trenér: "Nám se podařilo to, co jsme chtěli, a to bylo hlavně dobře bránit. Bohužel směrem dopředu jsem byli až moc neškodní a s jednou šancí za zápas se vyhrát nedá."



Sestavy


FK Krnsko
J. Novák [-] - T. Vocásek [-] , V. Vízek [-] (64. M. Horňák [-] ) , M. Dufek [-] (84. L. Chomjak [-] ) , J. Firický [-] (89. K. Šulc [-] ) , J. Sobalík [-] , P. Šotka [-] , J. Parastiuk [-] (87. D. Oláh [-] ) , M. Uhlík [-] , M. Soumar [-] , M. Janata [-]

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] , J. Roleník [-] , R. Nekola [-] , K. Kos [-] , M. Boháček [-] , O. Šťastný [-] (62. O. Krupař [-] ) , M. Kubín [-] (77. D. Dvorský [-] ) , P. Štujber [-] (71. M. Krupař [-] ) , J. Šedina [-] (80. R. Blažek [-] )

Hráči zápasu: M. Soumar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Petr - ŠULC Jiří (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.