Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov vyhrál v Jabkenicích


Branky


0

K prvnímu jarnímu kolu zajížděl Strašnov na půdu Jabkenic, které na podzim sesbíraly pouhých sedm bodů a tak je jejich cílem jednoznačně záchrana. K ní ovšem nevykročily tou správnou nohou, když na svém pažitu přenechaly všechny body Strašnovu, který vyhrál jasně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili, pálili ovšem hosté

Domácí do zápasu nevstoupili vůbec špatně a vypracovali si hned několik dobrých příležitostí, které ovšem všechny skončily u gólmana Bergera, který se mezi tyče vrátil po šestileté pauze a ukázal, že chytat nezapomněl. Litoval mohl hlavně Fortner, který hlavičkoval dobře, ale Berger se vyznamenal. Ovšem domácí se neprosadili a proto přišel zákonitý trest. V 11. minutě zápasu poprvé rozvlnil síť za domácím gólmanem Havlátem Rychtera. Ovšem jedna branka pro něj byla málo a za dalších pět minut mohl slavit již druhou branku - 0:2. Domácí Jabkenice ovšem zápas nevzdali a dále se tlačili před hostující branku, bohužel pro ně bez úspěchu. Na druhé straně mohl dvakrát děkovat Havlát svým brankovým konstrukcím. Nejdříve Rachteara odmítl hattrick, když trefil pouze tyč a poté Prskavec z přímáku pouze napálil břevno. Zřejmě rozhodující byla první branka v zápase z kopaček Mráčka ze 41. minuty, který tak vsítil klasickou branku do šatny. Do kabin se tak šlo za jasného stavu 3:0 pro hosty.

Čestný úspěch domácích

Rychle po přestávce Strašnov vstíil již čtvrtou branku, o kterou se postaral kapitán Míchal a bylo rozhodnuto. Alespoň o čestný úspěch se postaral domácí Roleník, který se prosadil v 57. minutě a alespoň trochu potěšil domácí příznivce. Výsledek už byl ovšem rozhodnutý a Strašnov se nadále snažil přidat další branku a byl aktivnějším týmem, dalším atakům už ovšem úspěšně čelila domácí obrana v čele s gólmanem Havlátem. I tak se ovšem o konečnou pátou branku postaral dvě minuty před koncem Mráček a stanovil tak konečnou podobu výsledku 5:1, který je shodou náhod úplně stejný, jako v podzimním měření sil těchto dvou celků.



Sestavy


Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - M. Fortner [-] , O. Smutný [-] , J. Roleník [-] , R. Nekola [-] (75. R. Blažek [-] ) , K. Kos [-] (55. O. Šťastný [-] ) , M. Staněk [-] (80. D. Dvorský [-] ) , P. Janák [-] (69. M. Krupař [-] ) , M. Kubín [-] , P. Štujber [-] (61. O. Krupař [-] ) , J. Šedina [-]

SK Strašnov
M. Berger [-] - M. Strach [-] , M. Mráček [-] , A. Rychtera [-] , T. Prskavec [-] (77. M. Krejčík [-] ) , V. Michal [-] , M. Knotek [-] , J. Pitrmoc [-] , J. Kubín [-] , P. Matuna [-] , B. Müller [-]

ŽK: 22. K. Kos , 42. J. Šedina , 83. O. Smutný - 30. V. Michal , 32. P. Matuna .
Hráči zápasu: A. Rychtera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mucek Martin - LÁSKA Jiří (N), PÍSECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.