3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Struhy poslaly Jabkenice o soutěž níže


Branky


0

Struhy na svém hřišti nepovolily Jabkenicím bodovat, ani skórovat. Vyhrály 3:0 a pro hosté to znamená jediné. Kvůli ostatním výsledkům už ztratili teoretickou šanci na záchranu v soutěži a pro příští rok budou hrát IV. třídu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Matyáskem

Od úvodních minut to byl domácí celek, který se chopil iniciativy. První střelecký pokus měl ovšem na svědomí Kos, ovšem větší nebezpečí pro Matyáska to nebylo. V 9. minutě utkání byli diváci svědky pokutového kopu, který byl nařízen kvůli hraní rukou Krupaře. K penaltě se postavil netradičně gólman Matyásko a na svého soka Havláta nevyzrál, skóre se neměnilo. První pokus hostů o ohrožení branky přišel od Roleníka, který ovšem zakončoval slabě a nepřesně. Skóre se tak měnilo až ve 27. minutě. Mecera ve vápně vybojoval míč, který přenechal kapitánovi Volkmanovi. Ten přesnou přihrávkou našel Balatku, který technickou střelou překonal Havláta - 1:0. Do konce poločasu ještě mohl zvýšit skóre Knotek, to by ovšem nesměl mířit do ochranné sítě nad brankou. Struhy tak žádnou ze svých dalších možností nevyužily a do kabin šly s jednobrankovým náskokem.

Dvě pojišťovací branky

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu a Struhy opět svého soupeře přehrávaly. Jako první zaměstnal Havláta Pokorný hlavou, jeho pokus byl však neúspěšný. To Pokorný napravil v 53. minutě, když rozehrával rohový kop a trefil tyč, odražený míč se dostal k jednomu z domácích hráčů a ten s pomocí teče Mecery poslal míč do sítě - 2:0. Poté přišly i příležitosti Jabkenic, ovšem Šedina se k zakončení na dlouhou nohu nedostal a tečovaná střela Janáka po závaru ve vápně šla vedle. Poté už to byl opět Pokorný, kdo přímo z rohu pořádně vystrašil Havláta, ten si nakonec poradil. Další roh od Pokorného hlavičkoval Volkman, ovšem branka z toho nebyla. V další příležitosti se objevil Koš po vysunutí Volkmana, s jeho technickou střelou si ovšem Havlát poradil. Ke konci se ještě hosté snažili se zápasem něco udělat a vypracovali si náznaky šancí. Ovšem střela Fortnera po rohu brankou neskončila a po přihrávce Kubína mířil mimo branku Roleník. Poté se po sérii rohových kopů k míči opět dostal Roleník, ale mířil hodně nepřesně. A tak místo toho v 83. minutě zasadili domácí Jabkenicím poslední hřebíček do rakve. Dlouhý nákop Pokorného proskákal až k Volkmanovi a ten svoje sólo nadvakrát proměnil - 3:0. V závěru se mohli hosté zasloužit alespoň o čestný úspěch, ovšem Smutný nastřelil z přímáku pouze břevno. A tak se po konečném hvizdu stali všichni hráči Jabkenic smutnými, jelikož tato porážka zapříčinila již jistý sestup do IV. třídy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "Soupeř, který měl bojovat o teoretickou záchranu v soutěži, nás překvapil svojí velkou pasivitou a výsledek je tak pro něj z našeho pohledu ještě milostivý".




Sestavy


TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - P. Volkman [-] , V. Pokorný [-] , L. Balatka [-] (80. F. Michal [-] ) , A. Koš [-] , J. Macera [-] , A. Vrbka [-] , F. Strejček [-] , P. Bucek [-] , M. Konopka [-] , J. Knotek [-]

Sokol Jabkenice
M. Havlát [-] - P. Štujber [-] (58. O. Krupař [-] ) , J. Šedina [-] (63. O. Šťastný [-] ) , O. Smutný [-] , J. Roleník [-] , R. Nekola [-] (78. L. Láska [-] ) , M. Kubín [-] , M. Krupař [-] (71. R. Blažek [-] ) , K. Kos [-] , P. Janák [-] , M. Fortner [-]

ŽK: 85. V. Pokorný - 76. O. Smutný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žižka Stanislav - VEREŠPEJ Jiří (N), LÁSKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.