Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice přejely Starý Kolín rozdílem třídy


Branky


0

První Žiželice hostily předposlední Starý Kolín. Domácí jasně potvrdili roli favorita a s výhrou 8-1 mohli být spokojeni. Novotný a Kubelka si připsali oba po třech gólech a vysloužili si tím nominaci do sestavy kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice se do soupeře pustily hned od začátku

Žiželice předvádějí svojí drivou převahu ve skoro každém utkání. V duelu se Starým Kolínem už v 5. minutě Kubelka započal jízdu za hattrickem 1-0. O 7 minut později zvyšoval Fořt na 2-0. Domácí nepouštěli hosty do šancí. Po většinu času drželi balón a ve 26. minutě Novotný upravil stav už na 3-0. O dvě minuty později dal svůj druhý gól Kubelka 4-0. Starý Kolín se nenechal zlomit a ve 34. minutě dal gól Veselý 4-1. Bohužel do poločasu ještě stihl navýšit vedení druhou brankou Novotný ve 43. minutě  5-1. 

Klidnější tempo, Žiželice ještě navýšily vedení

Druhá půle byla o něco klidnější. Na domácích se trochu projevila náročná první půle a trochu se začali šetřit. To ovšem neplatilo pro obranu, která byla v druhé půli stoprocentní. V 53. minutě dokonal svůj hattrick Kubelka 6-1. Stejně tak v 72. minutě Novotný završil svůj hattrick, gólem upravil skóre už na 7-1. To ovšem nebylo vše. Ještě v 80. minutě poslední brankou dokončil zníčení Starého Kolína Hůka 8-1. Starý Kolín dlouhodobě trápí marodka a podepsalo se to i na jejich výkonu. Domácí se tak před domácím publikem předvedli ve velkém.



Sestavy


SK Žiželice
P. Capalka [-] - M. Živný [-] - L. Kubelka [-] , O. Hůka [-] , J. Korčák [-] , J. Novotný [-] , J. Fořt [-] , F. Vincour [-] , M. Midloch st. [-] , D. Živný [-] , M. Bubeník [-]

TJ Sokol Starý Kolín
P. Kvasnička [-] - B. Machurka [-] , M. Hrubeš [-] , L. Dvořák [-] , M. Žaloudek [-] - D. Starý [-] , J. Ryšávka [-] , J. Vodička [-] , P. Fejl [-] - M. Veselý [-] , P. Kubát [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - ŠANTRŮČEK Jiří (N), RYŠÁVKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.