2:1
(1:1)
10. L. Fedor
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradištko přivítalo Nebovidy a bralo tři body


Branky


25. L. Polák , 57. L. Polák - 10. L. Fedor
0

Hradištko na jaře prohrálo jenom jednou a rozhodně si tuto statistiku nechtělo zvýšit. Nebovidy do této chvíle padly pouze na penalty a tak se očekával útoný fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dotahovali, první půle 1-1

Hosté přijeli v plné sestavě a tlačili od prvních minut. Fedor L., který si poranil koleno v prvním utkání se Starým Kolínem ve kterém dal dva góly byl už v plné síle připravený. První velikou šanci, ale měli domácí, v 5. minutě Polák označkoval dělovkou břevno branky svého jmenovce z Nebovid. Fedor se o slovo se přihlásil hned v 10. minutě kdy se v tlačenici v soupeřově vápně nejlépe zorientoval a nasměřoval balón přímo do branky 0-1. Po další čtvrthodině hry dostal Polák krásný balón za obranu Nebovid a sám proti gólmanovi se nemýlil 1-1. První půle skončila nerozhodně.

Polák vystřelil výhru

Druhá půle začalo zostra a na straně hostů padly tři žluté karty. Domácí se dostávali do šancí a tak hosté museli hasit. V 57. minutě se opakoval situace z 25. minuty, Polák proti Polákovi. První střelu ještě brankář Nebovid chytil, ale na dorážku byl krátký 2-1. Hosté se v druhé půli už výrazněji nepředvedli a branku domácích neohrozili. Na branku Poláka se v 70. minutě vyřítila další nepříjemná střela na zadní tyč, ale tentokrát byl dost dlouhý a změna skóre se nekonala. Hradištko tak bralo tři body a Neobvidy prvně na jaře padly.



Ohlasy k zápasu



TJ Pašinka/Nebovidy
Polák Martin - brankář: Připsali jsme si prvni porážku letos v normální hrací době. Podlehli jsme Hradistku 2:1. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Meteor Hradištko I.
M. Vosejpka [-] - M. Hrodek [-] , P. Pfeifer [-] , M. Bajtler [-] , M. Slavík [-] - J. Škarka [-] , J. Pfeifer [-] , M. Kudrna [-] , D. Mical [-] - L. Polák [-] - V. Halma [-] (46. D. Duba [-] )

TJ Pašinka/Nebovidy
M. Polák [-] - J. Láznička [-] (78. L. Svojtka [-] ) , P. Bláha [-] , V. Zelenka [-] (46. R. Löwe [-] ) , J. Řehák [-] - L. Karkoš [-] , P. Bělina [-] , J. Eszenyi [-] , L. Bláha [-] - M. Richtár [-] (46. M. Soukup [-] ) , L. Fedor [-] -

ŽK: 9. P. Pfeifer - 50. M. Polák , 60. L. Bláha , 63. L. Karkoš .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Kosina Ladislav - PLICKA Zdeněk (N), LÖWE Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.