3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urbánek vystřelil výhru domácích za pět dvanáct


Branky


4. P. Linart (p.) , 16. L. Vokřál , 90. P. Urbánek - 18. M. Bílý , 77. M. Jelínek
0

Oba týmy trápí rozsáhlá marodka, takže na obou stranách chyběly některé opory. Na kvalitě utkání to ovšem moc znát nebylo a byl vidět pěkný utočný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves se brzy ujala vedení a poločas vyhrála

Hned z kraje první půle ,při první návštěvě pokutového území hostů rozhodčí po faulu ukázal na značku pokutového kopu. Za domácí penaltu ve 4. minutě proměnil Linart 1-0. Červené Pečky se k brance soupeře taky podívaly, ale branku neohrozili. Naopak v 16. minutě se k balónu v pokutovém území dostal Vokřál a zvýšil už na 2-0. Domácí po zvýšení trochu polevili v koncentraci a špatnou rozehrávkou v obraně nabídli hostům snížení. V 18. minutě tak Bílý snížil na 2-1 a hosté se vrátili do hry. Do poločasu se stav už neměnil, ale oba týmy si vytvořily ještě několik šancí.

Urbánek si vychutnal vítěznou branku

Pokračovalo se v útočném fotbalu, bylo vidět i několik povedených akcí, ale většinou končily u obránců. Až v 77. minutě si hosté díky vytvořenému tlaku vybojovaly rohový kop. Balón prolétl celým vápnem až na Jelínka, který čekal až za zadní tyčí a nikým neatakovaný v klidu vyrovnal 2-2. Nabuzení hosté se víc vytáhli na polovinu soupeře a volného místa na pravé straně  začal využívat Urbánek, který nškolikrát provětral obranu hostů. V 85. ovšem Urbánek neudržel nervy na uzdě a vysloužil si žlutou kartu. V 90. minutě Vokřál krásnou nahrávkou z levé strany přenesl hru na pravou stranu kde měl Urbánek pořád dost místa a sám proti gólmanovi zvolil zkušené řešení a přehodil ho. Pro domácí to znamelo tři body. 



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
R. Dohanič [-] - J. Teplý [-] (75. M. Březina [-] ) , J. Pecha [-] , M. Molnár [-] , T. Linhart [-] , R. Kadečka [-] , M. Babický [-] , P. Linart [-] , E. Vaško [-] , L. Vokřál [-] , P. Urbánek [-]

FK Červené Pečky B
O. Pospíšil [-] - T. Koubský [-] , P. Podnecký [-] , M. Převrátil [-] , T. Charouzd [-] - A. Procházka [-] , M. Jelínek [-] , Z. Bulíř [-] (72. P. Pospíšil [-] ) , J. Svoboda [-] - J. Kubelka [-] , M. Bílý [-]

ŽK: 85. P. Urbánek - 65. M. Bílý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - HOLEČEK Martin (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.