Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veltruby ve Vsi otáčely a vezou si tři body


Branky


0

První půlhodinu hry se jako lepší tým jevili domácí. Své šance zužitkovali a první půli vyhráli. Ke konci poločasu se do hry začaly dostávat i Veltruby, které se naplno projevily v druhé půli a utkání otočily ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves začala lépe než soupeř

Aktivnější byli hráči Nové Vsi, lepší pohyb po hrací ploše, přesnější přihrávky tím pádem i efektivnější kombinace směrem dopředu. Příkladem je akce z 11. minuty kdy si Poula nabíhal do ulice za obranu a dostal parádně načasouvou přihrávku od Březiny J. Poula ze vzdálenosti pokutového kopu zamířil k tyči a otevřel skóre 1-0. Veltruby toho v první půli moc nepředvedly za zmínku stojí akorát šance Havrilka ze 30. minuty kdy se proáhl do vápna, ale zakončil mimo branku domácích. První náznak, že se hosté dostávají do hry.

Veltruby začaly hrát svojí hru, kterou vnutily soupeřovi

Chvíli po zahájení druhé půle, přesněji v 56. minutě po faulu na Branta (SK Čechie Veltruby) se k trestnému kopu postavil Kovařík a poslal balón do šestnáctky domácích. Nejvýše vyskočil Liška a srovnal tak na 1-1. Liškovi to nestačilo a v 62. minutě dostal z půlky přihrávku do ulice za obranu domácích. Překonat brankáře domácích už pro něj nebyl problém 1-2. Nová Ves se s otočením skóre nechtěla srovnat a i díky bojovnosti celého týmu v 67. minutě Linart vyslal do brejku Poulu, kterého ve vápně pohotovým skluzem o balón obral Kovařík. Škoda pro domácí, mohlo být srovnáno. V 78. minutě po faulu na domácí se k balónu dostal opět Linart a z přímáku nabídl šanci Vokřálovi, který hlavou usměrnil balón Blážovi do protipohybu a brankář hostů neměl šanci 2-2. V 80. minutě musel ze hřiště Poula, který si poranil koleno. Domácí mají s marodkou dlouhodobý problém. Minulý týden vyrazili do Týnce v déviti a dnes jich bylo akorát jedenáct. Tím pádem dohrávali v deseti. I to trochu pomohlo hostům, kteří po sporné situaci, kdy dle domácích šlo o ofsajd, protlačili do branky třetí gól 86.minuta Brant. O minutu později ještě upravil stav utkání Zábraha na konečných 2-4 .



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
R. Dohanič [-] - J. Březina [-] , P. Javůrek [-] , L. Poula [-] , R. Kadečka [-] , M. Babický [-] , P. Linart [-] , M. Březina [-] , L. Vokřál [-] , P. Urbánek [-] , M. Molnár [-]

SK Čechie Veltruby
L. Bláža [-] - J. Skohoutil [-] (22. M. Karban [-] ) , T. Vlasák [-] - A. Brant [-] , J. Havrilko [-] (65. J. Poláček [-] ) , D. Kmoch [-] - J. Zábraha [-] (90. F. Svoboda [-] ) , J. Hampl [-] (46. S. Teplý [-] ) - J. Kovařík [-] , J. Malý [-] (46. R. Mottajčík [-] ) , O. Liška [-]

ŽK: 77. P. Linart , 87. L. Vokřál - 71. J. Zábraha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Vnuk Josef - HRADECKÝ Michal (N), LEVČIK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.