0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Začátek jara nepřál domácím týmům


Branky


0

Vyrovnané utkání, kdy domácí Veltruby hráli do poslední chvíle o body ovšem v poslední minutě si hosté z Týnce pojistili výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Karta, gól, v hlavní roli domácí brankář Bláža

Utkání začalo v klidném tempu, ale v 11. minutě vyběhl domácí brankář Bláža mimo pokutové území a vzal protihráče i s balónem. Bláža si odnesl žlutou kartu. Bohužel pro domácí tato situace trochu nakopla hosty a v 15. minutě do brejku utekl Novotný Tomáš a Blážovi nedal šanci 0-1. Hosté ještě několikrát zkoušeli dávat dlouhé balóny Novotnému, ale obrana Veltrub už si dávala větší pozor a nedovolila soupeři další šance. Domacím se ke konci poločasu nešťastně zranila jedna z opor ze zadních řad. Stoper Zábraha Jiří musel ve 44. minutě střídat a před koncem půle pustil na hřiště Karbana Michala.

Domácí chtěli hrát a vyhrát, ale chtít nestačí

Domací se v druhé půli jevili o dost aktivnější než v prvním poločase. Byli tak nažhaveni na druhou půli, až Vlasák Tomáš neudržel nervy na uzdě a zdělil soupeřovi svůj názor a aby ho zdůraznil hodil mu balón do obličeje. Pravidla jsou pravidla a tak si vysloužil žlutou kartu. Domácí většinu času drželi balón na svých kopačkách a obstřelovali branku soupeře, ale hosté tlaku odolali. V 75. minutě se o pozornost přihlásili hosté. Opět šlo o brejkovou situaci jeden na jednoho. Ovšem tentokrát Bláža podržel svůj tým a balón za svá záda nepustil. V poslední minutě měli domácí poslední šanci. Do vápna čekat na rozehrání rohu si naběhli všichni kromě Branta Adama a brankáře Bláži. Hostům se povedlo dostat balón ven z vápna a k tomu ještě na své kopačky. Brant Adam toho moc proti třem soupeřům nezmohl. Rozjetý brejk soupeř využil a v 90. minutě Kulich Lukáš zpečetil vítězství Týnce 0-2.



Sestavy


SK Čechie Veltruby
L. Bláža [-] - T. Vlasák [-] , J. Skohoutil [-] - A. Brant [-] , R. Mottajčík [-] , D. Kmoch [-] , J. Havrilko [-] (70. O. Liška [-] ) - S. Teplý [-] , J. Zábraha [-] (44. M. Karban [-] ) , J. Hampl [-] (72. J. Poláček [-] ) - J. Straka [-]

TJ Sokol Týnec nad Labem
O. Adamec [-] - J. Ulrych [-] , R. Mlika [-] , V. Mlika [-] , J. Čopjak [-] - T. Grubr [-] , J. Kalfiřt [-] , L. Kulich [-] , M. Javůrek [-] (80. D. Sýkora [-] ) - T. Novotný [-] (53. M. Nesládek [-] ) , V. Lískovec [-] (60. L. Svoboda [-] ) -

ŽK: 11. L. Bláža , 53. T. Vlasák , 63. A. Brant - 72. L. Kulich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAŘEZ Radek - VÁPENÍK Petr (N), SÝKORA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.