Tišice si ve Vojkovicích pojistily vítězství v soutěži!


Branky


0

Další zápas proti těžkému soupeři zvládli Tišičtí a živí tak naději na sezónu bez jediné prohry. Svou třídu potvrdil dvěma zásahy taky nejlepší střelec soutěže Prejzek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišice slaví stou branku v ročníku

K zápasu, který mohl definitivně potvrdit jejich prvenství v soutěži, přijeli Tišičtí vinou zdravotních problémů v neúplné sestavě. Zatímco ostatní týmy v případě těchto problémů sahají obvykle do dorostu, Tišice jdou na to obráceně - zálohou je pro ně dobře fungující stará garda, ze které tentokrát vyrazili na zápas Štráchal, Pochman a Preisler. Prvních dvacet minut utkání patřilo jednoznačně domácím. Přimáčkli hosty k vlastní brance a v největší šanci za již překonaného Hádka zaskočil Brodský. První šance Tišic přišla až ve 22. minutě, kdy po průniku Prejzka nastřelil Štráchal levou tyč. O chvíli později Lauda vybojoval ve středu hřiště balón, narazil si s Prejzkem a jeho střelu brankář Heimrath s námahou vyrazil. Domácí odpověděli parádně zahraným trestným kopem, kdy Plicka vyrovnal stav nastřelených tyčí. Ve 40. minutě roztočili Lauda s Novákem kolotoč krátkých přihrávek uprostřed hřiště, balón se dostal k Prejzkovi a ten vstřelil levačkou jubilejní stou branku Tišic mužstva v této sezóně. 0:1. Hned po rozehrání Mára střelou ze střední vzdálenosti prověřil připravenost Hádka. Ta se ukázala být na dostačující úrovni, a tak v poločase vedli hosté 0:1.

 

O přestávce se silně rozpršelo a to přineslo pro hosty komplikace na hřiště. Ve 48. minutě Plicka nastřelil z trestného kopu míč do vápna a Tomáš Kopejska na mokrém terénu nešťastně srazil míč přímo do šibenice Hádka. 1:1. Domácí se však z vyrovnání neradovali dlouho – Kasal vyhrál důležitý souboj na hranici vápna, balón se dostal až ke kanonýrovi Prejzkovi a ten si s nabídnutou šancí svým 34. gólem v sezóně uměl poradit. 1:2. V 62. minutě stálo i podruhé štěstí při domácích, když střelu Šarocha přizvedl Novák a Hádek ani tentokrát neměl šanci na změnu směru zareagovat. 2:2. O dvě minuty později mohli jít domácí dokonce do vedení – po průniku Juklíčka vznikl ve vápně Tišic veliký závar, který ukončila gólová střela domácích. Hádek však předvedl zákrok zápasu a vytáhl balón na břevno. Definitivní podobu výsledku dala 84. minuta. Dokoupil potáhl míč podél vápna a po jeho střele se brankář Heimrath marně natahoval. 2:3. Tišice tak suverénně zvládly i poslední krok a jsou mistry OP Mělník pro sezónu 2015/16!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: V jednom z nejhezčích areálů se hrálo vyrovnané utkání. Vzhledem k široké marodce, kdy jsme museli oslovit i hráče staré gardy, jsme přijeli s taktikou zabezpečené obrany. Vítězství jsme si zasloužili, vždyť jsme vstřelili 5 branek. Jsem rád, že jsme proměnili hned první postupový mečbol a nyní můžeme dohrát soutěž v klidu. Zranění Kasala nám přidělalo další vrásky.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVANCARA Miloslav - SLAVKOVSKÝ Marian, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.