Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno obralo o body dalšího favorita


0

Fotbalisty Mšena zastihl úvod jarní části sezony ve velmi dobré formě. Tentokrát opět už bez Petra Dvorného dokázali vybojovat cenný bod na hřišti Vysoké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítr v zádech Mšena

Jak je na hřišti ve Vysoké zvykem, přivítalo fotbalisty větrné počasí. Los byl přívětivější k hostujícím fotbalistům, a ti tak začali utkání s povolenou podporou. Toho využili náramně, hýřili aktivitou a první branka v Hamáčkově síti na sebe nenechala dlouho čekat. Nejprve sice Stejskal ve svých úvodních šancích neuspěl, když jeho první střelu zastavilo břevno a druhou vracející se obránce na brankové čáře, to však hosty mrzet nemuselo. Již v 10. minutě totiž domácí obrana podcenila dlouhý nákop, pro který si dosprintoval Závěšický a sám před gólmanem zavěsil. 0:1. Ve zbytku poločasu domácí hráči zklidnili hru a více drželi míč, k většímu ohrožení branky Mšena to ale nevedlo. A když už vyslali nebezpečnou střelu z přímého kopu, zasáhl brankář Hnízdil. Po prvním poločase tak byli spokojenější hosté.

 

 

 

Velký obrat na vítězství nestačil

 

Domácí fanoušci do druhé půle jistě spoléhali na pomoc větru, o nějž se mohli fotbalisté Vysoké opřít. Hned od úvodních minut se také domácí hráči tlačili před Hnízdilovu branku, udeřilo ale paradoxně na druhé straně hřiště. Rychlý brejk zakončil Stejskal a s akciemi domácích to vypadalo bledě. 0:2. Hosté však v těchto chvílích vůbec nepůsobili v psychické pohodě, jak by mohl výsledek napovídat a nemohli se smířit s metrem nastaveným sudím Pixou. Výsledek byl opravdu krutý - 3 branky v jejich síti, o které se postaral nejprve dvakrát Tomáš Skopka a obrat pak dokonal Trutnovský. Mšeno ale v závěrečných minutách ještě dokázalo zareagovat a v předposlední minutě vyrovnal na konečných 3:3 po krásné kombinaci Guttenberg. V penaltovém rozstřelu pak utrhli bod navíc domácí, jejichž rozhodující penaltu proměnil opět Trutnovský.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká
Václav Řízek - trenér: Zajímavé utkání s hodně šancemi na obou stranách. Kvalita měla být na naší straně, bohužel jsme byli po obdržení první branky hostů dost nervózní. Hodně sporná byla druhá branka hostů, z mého pohledu jasný ofsajd. I v tuto chvíli jsem věřil, že jsme schopni nepříznivý výsledek otočit. Během dvanácti minut jsme výsledek třemi góly obrátili v náš prospěch. Ze tři akcí jsme mohli vedení potvrdit, což se nám nepodařilo. Hosté pak v 90. minutě vyrovnali a utkání skončilo spravedlivou remízou. V penaltovém rozstřelu náš gólman vychytal druhý bod.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Pokud bychom udrželi koncentraci po celý zápas, mohli jsme vyhrát. Bohužel takhle musíme být rádi za bod. Bod navíc jsme opět nechali soupeři, který proměnil o 1 penaltu více. Abychom taky měli svého zástupce v sestavě kola, tak vyzdvihnu výkon Miloše Stejskala, který odehrál skvělý zápas už proti Tišicím a dnes to potvrdil. I v minulém kole jsme měli několik adeptů na sestavu kola a přesto jsme v ní neměli žádného zástupce, což je myslím škoda.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - P. Malák [-] , R. Finkous [-] , V. Volf [-] (25. T. Vodička [-] ) , M. Skopka [-] - S. Vála [-] - J. Rolenc [-] (77. J. Sankot [-] ) , M. Kettner [-] , T. Skopka [-] , J. Trutnovský [-] - J. Žaba [-]


Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIXA Josef - SLAVKOVSKÝ Marian, PRINC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.