1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Šenov na závěr předvedl srdnatý výkon. Přesto padl


Branky


0

Tři body si z derby utkání odvezli fotbalisté Šluknova, kteří tak skončili na dvanáctém místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení Altman

Derby celků, které od sebe na mapě dělí zhruba sedm kilometrů, mělo smutný nádech. Nováček z Velkého Šenova závěr soutěže moc nezvládl, rezignoval a vrcholem byl poslední zápas v Lovosicích, kde dostal výprask 18:1! Šluknov také nezažil dobrou sezónu, spíše naopak. Ale v posledních dvou zápasech se zvedl a byl v utkání favoritem. Navíc v podzimním utkání doma porazil Velký Šenov 2:0. I tentokráte začal lépe. I když domácí, kteří po delší době nastoupili přeci jen v silnější sestavě, nechtěli dát svou kůži lacino. Dvě minuty před koncem poločasu ale domácí brankář Hadar inkasoval, když si na něj přišel Altman. Do kabin tak šli fotbalisté Šluknova s jednobrankovým vedením.

Tři body nakonec Šluknov uhlídal

Úvod druhého dějství byl poměrně rušný. Ve 48. minutě totiž přidal druhý šluknovský gól Pavel Horák. Jenža za tři minuty bylo sníženo, domácí vrátil zpátky do zápasu Radek Vichterey. Domácím se nedala upřít snaha, ale zkušenější hosté nakonec tři body uhlídali. Velký Šenov tak po roce opouští I.A třídu, za celý ročník získal 16 bodů, v základní hrací době zvítězil čtyřikrát. Smutno je i ve Šluknově. Domácí vydolovali pouze 23 bodů a to jim stačilo na dvanácté místo. Otázkou je, zda to bude znamenat sestup. Na to si budou muset ve Šluknově ještě počkat.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - R. Vichterey [-] , J. Čurgali [-] , K. Herejk [-] , J. Snášel [-] , R. Podhora [-] , V. Hejl [-] , M. Klofáč [-] , D. Verner [-] (68. M. Adámek [-] ) , L. Kříž [-] , J. Bálek [-]

SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Horák [-] (66. L. Čurgali [-] ) , T. Altman [-] (82. M. Blaho [-] ) , T. Knížek [-] , O. Schneider [-] , V. Chlan [-] , L. Čmugr [-] , P. Svoboda [-] , Z. Kirchner [-] , R. Lukáč [-] (35. J. Hajduk [-] ) , M. Koukol [-]

ŽK: 32. J. Snášel , 72. M. Adámek - 39. M. Koukol , 71. T. Knížek , 73. T. Altman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zavadil Jakub - KRUTINA Radek, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.