Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

18:1! Velký Šenov závěr soutěže totálně nezvládá


Branky


0

Lovosické béčko si ani pořádně nezahrálo. Nekompletní a hlavně odevzdaný soupeř vyfasoval krutý debakl!

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnali, ale debakl nemohli odvrátit

Fotbalisté Velkého Šenova na jaře úplně odpadli. Postupně se propadli na dno tabulky a v posledních zápasech to je velká bída. Tým se neschází a z toho plynou velké brankové příděly. To svěřenci Pavla Doležala nadále bojují o stupně vítězů, případná výhra by je bodově dotáhla na úroveň Pokratic. Na podzim doma Šenov ukopal s Lovosicemi bezbrankovou plichtu, penalty tehdy zvládli lépe lovosičtí fotbalisté. K jarní odvetě dorazil Velký Šenov silně nekompletní, k dispozici měl pouze deset hráčů, do branky musel hráč z pole. Bezbrankový stav vydržel dvě minuty, kdy si vlastní branku dal Bálek. Hosté pak vyrovnali, kdy se podle zápisu z utkání trefil z velké dálky Radek Vichterey. Vše se změnilo ve 23. minutě, kdy domácím vrátol vedení Espinosa. A pak to do sítě hostů padalo v rychlém sledu. V 28. minutě dává na 3:1 Macháček, o chvilku později se trefuje Walter. Lovosice dávaly rychlé branky a do poločasu stihly hostům nasypat dalších osm zásahů! Postupně se trefil Hušek, Espinosa, Lukáš Hrdý, Baborák, Krpeš, znovu Espinosa  (hattrick) a tři minuty před koncem první půle uzavřel na poločasových 11:1 Tomáš Hrdý.

Brankostroj pokračoval i po pauze

Po nástupu z kabin se skóre změnilo za sedm minut. A logicky to bylo na domácí straně, dvanáctou lovosickou branku obstaral Lukáš Hrdý. Poté se opět trefil Espinosa, který dal v utkání čtyři branky a byl nejlepším domácím střelcem. Vzápětí svého spoluhráče napodobil Baborák. Do konce bezvýznamného duelu hosté inkasovali ještě čtyři branky. A střelci? Klement, Kovařík, Kočina a Baborák, který tak také dosáhl na hattrick. Lovosice B si tak pěkně upravily skóre a jsou stejně jako Pokratice na 49 bodech. Velký Šenov má už jistotu toho, že soutěž zakončí na posledním místě. A s kým se oba celky rozloučí se sezónou 2015/16? Lovosice B končí na hřišti v České Kamenici, Velký Šenov zakončí nepovedený ročník doma v derby proti Šluknovu.

 

 Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Tady ani není co hodnotit. Soupeř nám dorazil v tristním rozpoložení a hodně slátanou sestavou. Pro mě je to až nedůstojné pro krajskou soutěž. Vyhráli jsme, ale to je tak všechno."




Sestavy


ASK Lovosice B
J. Zdvořák [-] - M. Kočina [-] , T. Hrdý [-] (46. L. Klement [-] ) , L. Hrdý [-] - B. Baborák [-] , M. Macháček [-] , J. Hušek [-] (46. J. Kovařík [-] ) , M. Walter [-] - R. Espinosa [-] - J. Drbal [-] , V. Krpeš [-]

SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - R. Smejkal [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] , M. Zbončák [-] , L. Šipula [-] , D. Verner [-] , L. Kříž [-] , J. Bálek [-] , L. Fučík [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - LESŇÁK Ondrej, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.