Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 13:30

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná zdemolovala Šenov! K ovládnutí soutěže jí chybí dva body!


Branky


71. D. Verner - 15. M. Gibala , 20. T. Heřman , 22. T. Heřman , 28. M. Gibala , 42. M. Gibala , 45. J. Bálek (vl.) , 64. A. Georgiev , 88. J. Bartoš , 89. M. Gibala
0

Poslední celek tabulky dohrává soutěž ve velké útlumu. První tým vyhrál ve Velkém Šenově 9:1!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za třináct minut dala Brná čtyři fíky

Poslední vs. první! Taková byla sitauce ve Velkém Šenově. Domácí už se smířili s tím, že sestup je prostě nemine. Navíc to vypadá, že svěřenci Jana Reina skončí na posledním místě tabulky. To Brná přijela s cílem odrazit ataky druhého Jílového a chtěla tři body. Na podzim Šenov v Brné statečně bojoval, nakonec ale prohrál se ctí 2:4. Do vedení přitom mohli jít domácí. Jejich první velká akce se proměnila v obrovskou šanci, tu ale zlikvidoval brankář David Heřman. Pak už ale úřadoval favorit. Po čtvrt hodině hry se trefil nejlepší střelec Brné a i celé soutěže Miloš Gibala. Další dva zásahy obstaral zkušený Tomáš Heřman, který se z pozice stopera přesunul na hrot útoku. A tento tah se vyplatil. Ve 28. minutě se ke slovu dostal opět Gibala a hosté rázem vedli 4:0. Do přestávky Brná svůj náskok navýšila. Hattrick dovršil Gibala, ve 45. minutě si pak vlastní branku připsal Bálek. Do kabin se tak šlo za stavu 0:6 v neprospěch domácího souboru. To už ale na hřišti nebyl Tomáš Heřman, který byl pro menší zranění střídán už ve 33. minutě.

Verner zajistil Šenovu čestný úspěch

Po změně stran hosté nadále kontrolovali hru, ovšem na dalí trefu se čekalo do 64. minuty. Na 7:0 zvyšoval střídající Georgiev Atanas Yulijanov. V 71. minutě se dočkali i domácí, když Verner potrestal chybujícího Davida Heřmana. Ten chtěl udělat kličku, ale záměr se mu vůbec nepovedl. V samotném závěru pak Brná dokonala debakl. V 88. minutě totiž zamířil do černého Bartoš a minutu po něm přidal svou čtvrtou branku v zápase Gibala. Celkově už nasázel 28 gólů! Brná tak má 57 bodů a udržela si na Jílové čtyřbodový náskok. Velký Šenov je dvě kola před koncem na poslední místě. A co další kolo? Brná jede na půdu Šluknova, Velký Šenov čeká těžká šichta v Lovosicích, když na tamní umělce narazí na místní rezervu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Od začátku prakticky nebylo co řešit. Domácí sice měli první šance, když nás podržel brankář. Pak už to byla jasná záležitost. Tomáš Heřman hrál v útoku a přineslo to oživení. Měl ale svalové problémy, takže jsme ho raději po půl hodině hry vystřídali."



Sestavy


SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - J. Snášel [-] (59. L. Fučík [-] ) , R. Vichterey [-] , M. Klofáč [-] , M. Zbončák [-] (50. F. Krejčí [-] ) , R. Podhora [-] , M. Vichterey [-] (77. L. Šipula [-] ) , D. Verner [-] , K. Herejk [-] (48. J. Vebr [-] ) , L. Kříž [-] , J. Bálek [-]

SK Brná
D. Heřman [-] - J. Bartoš [-] , J. Koranda [-] , A. Mihaylov [-] (78. J. Štráchal [-] ) , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] (33. A. Georgiev [-] ) , J. Betka [-] (57. M. Culek [-] ) , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-]

ŽK: 67. M. Vichterey , 79. D. Verner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Smreček Ladislav - VYDRA Jiří, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.