0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice držely krok poločas, pak kralovaly Lovosice B


Branky


0

Favorizovaní hosté byli hlavně ve druhém poločase jasně lepší a zaslouženě vyhráli 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křešice zahodily několik šancí. Pak toho litovaly

Do Křešic přijelo lovosické béčko, které bylo díky postavení v tabulce papírovým favoritem. Zatímco domácí jsou čtvrtí od konce, Lovosice B jsou hned za třetími Pokraticemi. Na podzim navíc svěřenci Pavla Doležala vyhráli 3:1. Prvních 45 minut bylo hodně vyrovnaných, žádný oslnivý fotbal se ale nehrál. Křešice si vytvořily dvě zajímavé šance. V první se objevil jejich nejlepší střelec Lepič, Šafránek ale jeho příležitost zlikvidoval. Pak se v zajímavé situaci objevil Lébl, který se snažil přehodit Šafránka. Míč však skončil vedle branky. Bezbrankový stav se zlomil na konci prvního poločasu. A gólově udeřily Lovosice. Do domácí obrany parádně vlétl Krpeš, který ještě celou akci vylepšil nahrávkou na Baboráka, který dával do prázdné branky. Vzápětí hlavní sudí hvizdem poslal oba týmy do kabin.

Druhý poločas už jednoznačně patřil Lovosicím

Klasická branka do šatny Křešice hodně opařila. Lovosice kralovaly hlavně ve středu hřiště a druhá půle byla zcela v jejich režii. V 62. minutě přišla uklidňující trefa pro hostující celek. Kovařík, který se ze zálohy přesunul do útoku, ideálně oslovil Macháček, který překonal Větvičku. Lovosice měly i další šance, do konce utkání využily už jenom jednu. A opět to byl dobře hrající Macháček. Tentokráte mu gól "vymyslel" Baborák, lovosický záložník se pak prosadil střelou na zadní tyč. Křešice nedosáhly ani na čestný úspěch a tak doma prohrály 0:3. A s kým hrají oba celky o nadcházejícím víkendu? Lovosice ve šlágru kola doma hostí třetí Pokratice, Křešice se představí na půdě České Kamenice.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "První půlka byla ještě z našeho pohledu vyrovnaná. Byly tam dvě šance, ale gól z toho nebyl. Hodně s námi otřásl gól do šatny. Po změně stran to bylo jednoznačné, Lovosice byly lepší a vyhrály zaslouženě."

ASK Lovosice B
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "V úvodním dějství se žádný šlágr nehrál. Křešice hodně kousaly a my měly při jejich šancích několikrát i štěstí. Nakopl nás první branku. Pak už jsme byli výrazně lepší a mohli přidat i další trefy."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - M. Hensch [-] , M. Restej [-] , J. Kučera [-] , L. Lébl [-] , L. Schoř [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , D. Lenrt [-]

ASK Lovosice B
M. Šafránek [-] - M. Kočina [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] - M. Macháček [-] (82. O. Neruda [-] ) , J. Hušek [-] , M. Walter [-] (40. B. Baborák [-] ) - R. Espinosa [-] (71. J. Vochomůrka [-] ) , J. Kovařík [-] (46. R. Trekoval [-] ) - V. Krpeš [-] , J. Drbal [-]

ŽK: 35. L. Hrdý .
Hráči zápasu: J. Kovařík , M. Macháček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zavadil Jakub - KRUTINA Radek, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.