Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pokratice si pohrály s odevzdaným soupeřem


0

Nováček z Velkého Šenova se asi smířil se sestupem, Pokratice ještě spoustu šancí zahodily.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dlouho trápili v koncovce

Favorit dopoledního utkání byl naprosto jasný. Domácí Pokratice v poslední době pravidelně sbírají body a bojují v tabulce o stupně vítězů. To nováček z Velkého Šenova je jednou nohou zpátky v I.B třídě. U týmu skončil trenér František Dužár, jeho nástupce Jan Rein má ale těžkou práci. Navíc v posledním kole utrpěl Šenov doma debakl 1:7 od Hostovic, které ho poslaly právě na dno tabulky. Jenže na podzim Pokratice vzájemný zápas nezvládly, tehdy padly ve Velkém Šenově 0:2. První poločas byl v jasné režii svěřenců Michala Slabého. Pokratice se ale trápily v koncovce a zahodily minimálně pět vyložených šancí. Střeleckou smůlu protrhly až ve 42. minutě. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Kocman. Jeho pokus Hadar vyrazil, ovšem na dorážku toho samého hráče už byl krátký. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí Pokratice.

Uragán! Během dvaceti minut padlo pět branek

I ve druhém dějství byly Pokratice lepší. V jeho úvodu ale měli štěstí, když se hosté dostali do ojedinělé šance a Slaninu zachránila tyč. Po této situaci už ale pálily ostrými pouze Pokratice. Na 2:0 zvýšil Adam Rondoš, vzápětí se dvakrát trefil nejlepší domácí střelec Písař, který tak zaznamenal dvanáctou a třináctou trefu v sezóně. Za dvě minuty přidal pátou trefu Bader, chvilku na to dal na 6:0 Chvála. Po této gólové smršti domácí zvolnili a ke slovu se také dostali hosté. Jmenovitě Radek Vichterey, který se trefil v obou případech vskutku parádně a zmírnil tak porážku Velkého Šenova na 6:2. Po této výhře jsou Pokratice stále třetí s dvoubodovým náskokem na čtvrté Lovosice B. Šenov zůstává poslední, na duo Šluknov - Hostovice ztrácí dva body. V dalším kole cestují Pokratice právě do Lovosic, Velký Šenov doma hostí první Brnou.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pokratice
Michal Slabý, trenér Sokol Pokratice: "Přijel k nám tak trochu odevzdaný soupeř, který chce zbytek soutěže odehrát se ctí. Výkon v prvním poločase nebyl vůbec špatný, ale dlouho jsme se trápili v koncovce. To se zlomilo na konci poločasu. Pak jsme přežili šancí hostí, kdy nás zachránila tyč. Za stavu 6:0 už kluci zvolnili. Naše vítězství bylo naprosto zasloužené."




Sestavy


TJ Sokol Pokratice
T. Slanina [-] - O. Dufek [-] , T. Kocman [-] (60. M. Loula [-] ) , M. Novák [-] - R. Knop [-] (63. P. Kolomazník [-] ) , P. Chvála [-] , J. Bergmann [-] , F. Smetana [-] - T. Písař [-] , A. Rondoš [-] (69. M. Vlašič [-] ) , D. Bader [-]

SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - M. Zbončák [-] , T. Rubanický; [-] , J. Pánik [-] , L. Šipula [-] (74. R. Smejkal [-] ) , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] , M. Klofáč [-] , L. Kříž [-] , D. Verner [-] , J. Bálek [-]

ŽK: 80. F. Smetana - 35. M. Klofáč .
Hráči zápasu: T. Písař , D. Bader - R. Vichterey .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SPIŠÁK Dušan, SVOBODA Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.