Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice rázně utekly z posledního místa


0

Na něj spadl Velký Šenov, který doma vyhořel a prohrál 1:7!

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli ještě domácí hráli důstojnou roli

V přímém boji o Černého Petra v I.A třídě vyrukovali domácí na poslední Hostovice s novým trenérem. V týdnu skončil František Dužár a nahradil ho Jan Rein. Kdo pamatuje na podzimní zápas těchto soupeřů tak moc dobře ví, že Hostovice doma prohrály se Šenovem 1:3. Hosté vstoupili do utkání viditelně nervózněji, než domácí Šenov. A v prvních deseti minutách přežili hned dvě velké domácí tutovky. Na první trefu se čekalo do 35. minuty. A postaral se o ní po akci ze hry Milan Křesánek. O šest minut později svého fotbalového parťáka napodobil Martin Gajdoš, který má na jaře slušnou střeleckou formu. Ve 43. minutě ale snížil domácí Radek Vichterey a vykřesal pro domácí plamínek naděje. Za stavu 1:2 se tak odcházelo do kabin.

Třetí gól asi definitivně rozhodl

Hostovický trenér Jan Deutsch musel o poločase zvýšit hlas. A záhy to přineslo kýžené ovoce. Ve 47. minutě totiž vrátil hostům dvoubrankový náskok Tomáš Štorc. Jakoby tato trefa domácí opařila, na trávníku začaly dominovat Hostovice. Po hodině hry zvýšil svým druhým zásahem v utkání Milan Křesánek. Pak v 73. a 74. minutě dovršil hattrick Gajdoš, který už v seźoně nasázel 13 branek. Deset minut před koncem navíc domácí přišli o vyloučeného Vebra, který musel po dvou ostřejších faulech pod sprchy. Skóre pak v 85. minutě uzavřel Tovara. Šenov závěr neunesl a po další žluté kartě hřiště opustil vyloučený Čurgali. V souboji dvou nováčků tak Hostovice oplatily svému soupeři podzimní porážku a po dlouhatánské době utekly z posledního místa. Tam spadl právě Velký Šenov. V dalším kole hostí Hostovice první Brnou, Velký Šenov se představí na horké půdě v Pokraticích.



Ohlasy k zápasu



SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Věděli jsme, že pokud vyhrajeme, nebudeme poslední. I proto byli asi hráči v první půli nervózní a vyrobili hodně chyb. Po důrazné poločasové domluvě se náš výkon zvedl a po čtvrté brance nebylo co řešit. Musím uznat, že domácí byli nejslabším soupeřem, se kterým jsme se setkali."



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - K. Herejk [-] , J. Snášel [-] , R. Vichterey [-] , V. Hejl [-] , J. Vebr [-] , J. Čurgali [-] , L. Kříž [-] , L. Fučík [-] , R. Smejkal [-] , J. Bálek [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - J. Dvořák [-] , D. Bude [-] , V. Hodek [-] - A. Černohorský [-] (65. M. Tovara [-] ) , M. Křesánek [-] , M. Novák [-] (72. F. Harciník [-] ) , J. Langer [-] - M. Gajdoš [-] , T. Štorc [-] (77. R. Stehlík [-] ) , J. Štolba [-] -

ŽK: 11. J. Vebr , 18. K. Herejk , 39. J. Čurgali , 76. R. Smejkal , 80. V. Hejl . ČK: 80. J. Vebr , 86. J. Čurgali .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kolátor Petr - MECL Petr, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.