P. Janda 4. (vl.)
M. Mach 45.
J. Chmelík 62.
3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kamenice získala klid, Šluknov zase více starostí


Branky


4. P. Janda (vl.) , 45. M. Mach , 62. J. Chmelík - 14. P. Horák
0

Česká Kamenice doma porazila Šluknov 3:1 a pojistila si střed tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas načaly chyby brankářů

V odlišných situacích nastupovaly oba týmy do vzájemného utkání. Na podzim byl šťastnější Šluknov, který doma po remíze 2:2 porazil Českou Kamenici na pokutové kopy. Duel začal nešťatně pro oba brankáře. Ve 4. minutě domácí zahrávali rohový kop a po hlavičce a díky dobrému postavení kamenických hráčů si tak trochu zmatený brankář Janda srazil míč do vlastní sítě. Jenže za deset minut bylo vyrovnáno. Po standardní situaci sice na míč vyběhl brankář Martin Vaněk, míč však vyrazil jen do zad Pavla Horáka a kulatý nesmysl zapadl do sítě. Pak se hra přelévala, chvilku hrála Kamenice, pak zase Šluknov. Remízový stav vydržel do 45. minuty. To se k míči dostal Chmelík a krásným pasem ho ze středu hřiště poslal na krajního obránce Myslivečka. Ten se uvolnil a předložil ideálně míč Machovi. Tomu už stačilo nastavit nohu a domácí opět vedli.

Chmelíkův trestňák dodal domácím klid

I po změně stran se hrál vyrovnaný fotbal s mírnou převahou České Kamenici. Šluknov pak nalomila 62. minuta. To Chmelík zahrával z poměrně velké vzdálenosti trestný kop. Míč poslal na stranu brankáře Jandy, který se tak podruhé musel červenat. Kamenice si už tři body uniknout nenechala a celkově tak nasbírala 30 bodů. Starosti se záchranou by tak devátý tým tabulky už neměl mít. To Šluknov se propadl na dvanáctou příčku, který může být právě poslední sestupovou. V dalším kole čeká na oba celky velmi těžké zápasy. Česká Kamenice se představí na půdě pátého Děčína, Šluknov doma hostí druhé Jílové.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Tři body beru, jsem moc spokojený. Hosté nehráli špatně, ale myslím si, že jsme měli více ze hry. Líbil se mi výkon, i když tam samozřejmě byly hluché pasáže. Vítězství by nám do zbytku sezóny mělo dodat potřebný klid."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér Plaston Šluknov: "Další utkání, kde jsme chtěli urvat nějaký bodík do boje o záchranu. Opět jsme utkání nezvládli. Nemohu hráčům upřít snahu a bojovnost, ale jsme v křeči a nedaří se nám nic. V dalším utkání hostíme v sobotu silné Jílové, kde bude v naší situaci velmi těžké uspět."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - V. Mysliveček [-] (77. M. Jírava [-] ) , P. Vaněk [-] , T. Tschakert [-] , F. Louda [-] - J. Mitruška [-] , J. Chmelík [-] (89. J. Vindyš [-] ) , M. Mach [-] , J. Šimek [-] - F. Černý [-] , A. Hodač [-] (85. P. Kozelek [-] )

SK Šluknov
P. Janda [-] - M. Blaho [-] , J. Zounar [-] , R. Sokol [-] (51. M. Navrátil [-] ) , P. Horák [-] , Z. Kirchner [-] , V. Chlan [-] , L. Mendel [-] , M. Koukol [-] (66. T. Altman [-] ) , R. Lukáč [-] , J. Hajduk [-]

ŽK: 75. V. Mysliveček , 88. P. Vaněk - 23. R. Lukáč , 32. J. Hajduk .
Hráči zápasu: V. Mysliveček , P. Vaněk .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Sabo Miroslav - ČERVENÝ Tomáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.