Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř ukázal, že to na jaře doma prostě umí!


Branky


0

Nováček z Velkého Šenova prohrál 0:4 a propadl se na předposlední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sukama se domácí vyplácí

Oba celky řešily před zápasem problémy se sestavou. Domácím chyběl Vitásek a hned na začátku se zranil Tichovský. Hostující trenér František Dužár postrádal Šipulu, Greňa, Vichtereye, Čurgaliho, Skyvu a Pavla Kurela. Do hry pak musel zasáhnout i náhradní brankář Hadar. Od úvodního hvizdu byli domácí lepší a tlačili se do koncovky. První branku měl na svědomí kapitán Fiala. Ve 13. minutě se k němu po rohovém kopu odrazil míč a mojžířský záložník ho okamžitě napálil do sítě. Po půl hodině hry se pak domácí diváci radovali podruhé. Potěšil je totiž útočník Sukama, který dal po svém příchodu do domácího klubu čtvrtou branku a zatím se vyplácí. Hostům se hra nedařila. Přesto si dvě šance vytvořili, ale jak Jantač, tak ani Bálek neuspěli. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Mojžíř.

 

Po třetí trefě už nebylo co řešit

Hosté vstoupili do druhého poločasu s jasným cílem - být aktivnější a pokusit se vstřelil kontaktní branku. I přes velkou snahu se to ale Šenovu nepodařilo. Naopak to byli domácí, kteří v závěru přidali další dvě trefy. V 76. minutě se míč po rohovém kopu dostal ke Chrudimského, který hlavičkou do protipohybu nedal Kyselovi šanci. Minutu před koncem pak uzavřel skóre Zabloudil. Ten postupoval na Kyselu společně s Václavem Jankovským. V rozhodující chvíli vzal vše na sebe a upravil konečný výsledek na 4:0. Mojžíř tak doma na jaře neztratil ani bod. Výhrou se posunul na sedmé místo a má více klidu. Naopak hosté si v boji o záchranu vůbec nepolepšili.



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Přijel k nám velmi slabý soupeř. Od začátku jsme byli lepší a měli i další šance. Šenov si tady prakticky nic nevytvořil. Myslím si, že teď už můžeme být v klidu."

SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: Bohužel problémy se sestavou a laxní přístup k utkání, nás stál lepší výsledek. Ono také není pomalu co hodnotit. Výkon některých hráčů byl pro mě velkým zklamáním. Za zmínku stojí jen velmi dobrý přístup našich dorostenců, kteří odehráli dopoledne své utkání a odpoledne nastoupili k našemu zápasu. Jelikož máme před sebou dlouho očekávané derby s Rumburkem, kdy jsou hosté jednoznačně favority zápasu, musíme k utkání nastoupit úplně s jiným přístupem a porvat se o co nejlepší výsledek. Určitě jim nedáme nic zadarmo!



Sestavy


TJ Mojžíř
J. Kálecký [-] - J. Mach [-] , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , J. Králik [-] - V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , F. Chrudimský [-] , J. Zabloudil [-] - A. Sukama [-] (71. J. Sládeček [-] ) , M. Tichovský [-] (2. V. Kmec [-] )

SK Velký Šenov
V. Kysela [-] - J. Bálek [-] , D. Verner [-] , K. Herejk [-] , P. Jantač [-] , J. Pánik [-] (71. T. Hadar [-] ) , L. Kříž [-] , J. Snášel [-] , V. Hejl [-] , R. Podhora [-] , F. Krejčí [-] (52. J. Vebr [-] )

ŽK: 36. V. Hejl , 41. K. Herejk .
Hráči zápasu: F. Chrudimský , V. Fiala .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - TRUTNOVSKÝ Jiří, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.