3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvápko! Křešice zaskočily lídra a senzačně zvítězily


Branky


0

První Brná herně neosnila a nečekaně prohrála 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Místo navýšení vedení, přišlo vyrovnání

Brná vstoupila do zápasu lépe. Miloš Gibala, její nejlepší střelec, nejprve trefil tyč. Ve 24. minutě už ale lépe seřídil mířidla a těžkou střelou z úhlu na zadní tyč překonal Větvičku. Nadšeně bojující Křešice spoléhaly na dobrou obranu a rychlé brejky. A odměna přišla ještě v první půli. Hosté chybovali v rozehrávce, Lepič po sprintu našel Kučeru, který se z otočky trefil do šibenice. Pro domácí krásný a nesmírně důležitý gól.

Křešice trestaly z rychlých brejků

Brná působila po obdržené brance opařeně. A domácí toho dokonale využili. V 52. minutě dostal dobře hrající Lepič přesný pas a z hranice velkého vápna přehodil Heřmana. A za dvacet minut přišel pro lídra tabulky další šok. Lenrt hezky vysunul Kučeru. Ten utekl přes půlku hřiště a podruhé vyzrál na hostujícího gólmana. Pět minut před koncem se sice po skrumáži dostal k míči stoper Tomáš Heřman, který snížil. Křešice si už ale zbytek zápasu pohlídaly a vybojovaly v boji o záchranu velmi důležité body.



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Brná má velkou kvalitu. Ale zdálo se mi, že jí chybělo nasazení a větší vůle. Jakoby nás podcenila. Naopak my jsme hráli s větším nasazením a bojovností."

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Hráče jsem upozornil, že každý zápas bude těžký. I na půdě předposledního týmu tabulky. Domácí podnikli čtyři brejky a dali tři góly. My nastřelili dvě tyče, jedno břevno a dvakrát netrefili prázdnou branku. Herně to však nebylo ono. Hlavně za stavu 1:1 na mě chvilku naši hráči působili bezradným dojmem."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Lepič [-] , J. Kučera [-] (78. J. Rusý [-] ) , A. Bezemek [-] , D. Lenrt [-] , K. Patka [-] , L. Lébl [-] (88. R. Biolek [-] ) , J. Suchánek [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] , L. Cibulka [-]

SK Brná
D. Heřman [-] - R. Šťástka [-] , J. Bartoš [-] , A. Georgiev [-] (73. J. Betka [-] ) , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , A. Gaydarski [-] , P. Guth [-] (86. J. Koranda [-] ) , M. Večeřa [-] , P. Prousek [-] , M. Smetana [-] (87. A. Mihaylov [-] )

ŽK: 18. K. Patka , 49. D. Lenrt , 56. L. Cibulka , 67. J. Suchánek - 67. A. Gaydarski .
Hráči zápasu: D. Lenrt , J. Suchánek , J. Lepič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vydra Jiří - PRŮŠA Dominik, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.