Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Kamenice lépe zvládla duel "sousedů" v tabulce


Branky


0

Nováček z Velkého Šenova musel celý zápas dotahovat a nakonec prohrál 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyzněla lépe pro Kamenici

Souboj dvou celků, které v tabulce dělily tři body, začal opatrně. Pak byl aktivnější Velký Šenov, v rozhodující fázi mu ale chyběl potřebný důraz. A tak udeřilo na druhé straně. Mysliveček si dobře naběhl na pěknou přihrávku a využil nedorozumění domácí stopera s brankářem. A za deset minut přišla pro domácí další pohroma. Po autovém vhazování si vzal míč do své správy Chmelík, obešel dva hráče a překonal Hadara. Čtyři minuty před poločasem se dočkali i svěřenci Františka Dužára. Po chybě Loudy zahrávali rohový kop, který hosté odvrátili. Z následného rohu se však prosadil důrazný Greňo a snížil na 1:2.

Šenov srazila polovlastní trefa

Druhý poločas začal docela svižně. Třetí branku České Kamenice obstaral Filip Černý. Ten měl po akci Hodače se Šimkem štěstí, do jeho střely se přimotal jeden z domácích hráčů. Jenže za šest minut to zase bylo jen o gól. Po standardní situaci Hejla se tentokráte prosadil Podhora. I když do konce zápasu zbývalo ještě hodně času, na konečném výsledku se už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Velký Šenov
František Dužár, trenér SK Velký Šenov: "Prohra nás všechny hodně mrzí, ale když uděláme dvě takové katastrofální chyby v obraně během deseti minut, nemůžeme myslet na lepší výsledek. Musíme se z výsledku oklepat a pokusit se přivézt nějaký ten bod z venkovního hřiště."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Přijeli jsme s cílem bodovat, vítězství je nadplán. Jsem samozřejmě rád, bylo to vcelku vyrovnané, ale myslím si, že o ten jeden gól byli kluci lepší. Tři body bereme, jelikož nás nyní čekají velmi těžké zápasy."



Sestavy


SK Velký Šenov
T. Hadar [-] - P. Greňo [-] , L. Šipula [-] (46. K. Herejk [-] ) , J. Pánik [-] (67. D. Verner [-] ) , J. Snášel [-] , R. Podhora [-] , J. Čurgali [-] , L. Kříž [-] , J. Čuda [-] , R. Vichterey [-] , V. Hejl [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - P. Vaněk [-] , J. Čvančara [-] , T. Tschakert [-] , F. Louda [-] , V. Mysliveček [-] - J. Šimek [-] (80. P. Kozelek [-] ) , M. Mach [-] , J. Chmelík [-] (92. J. Marek [-] ) - A. Hodač [-] (74. M. Jírava [-] ) , F. Černý [-]

ŽK: 29. L. Šipula , 58. P. Greňo , 92. J. Čuda - 41. V. Mysliveček .
Hráči zápasu: J. Pánik , P. Greňo - F. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.