5:1
(1:1)
38. Z. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš přehrála Miletín


Branky


7. J. Zeman , 48. P. Majer , 56. J. Zeman , 73. M. Farkaš , 80. J. Zeman - 38. Z. Urban
0

Po vyrovnaném prvním poločase rozhodl úvod druhé půle, kdy se domácí ujali důležitého vedení. V dalším průběhu druhého poločasu Třebeš budovala svůj náskok. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

V prvním poločase hrály oba týmy hodně ofenzivně. Hra se přelévala ze strany na stranu, a proto museli být oba gólmani na pozoru. Jako první udeřili domácí, kteří se díky brance Jakuba Zemana dostali do vedení už v sedmé minutě. V dalších minutách se pokračovalo v otevřené hře, šance se tvořily na obou stranách, zároveň se ale činili oba gólmani, domácí Mikuláš Heřman i miletínský Miroslav Richter si připsal několik důležitých zákroků, které držely těsné skóre. Miletínu se podařilo prolomit odpor domácích až v závěru poločasu, když se ve třicáté osmé minutě prosadil Zdeněk Urban. Do kabin se tak oba týmy rozcházely za nerozhodného stavu 1:1. 

Rozhodující vstup do poločasu

Na začátku druhého poločasu se miletínský střelec Zdeněk Urban octl v další nadějné šanci, tentokráte ale Mikuláše Heřmana nepřekonal. Prakticky vzápětí po nevyužité šanci hostů se do protiútoku dostala Třebeš. Se svoji rychlou akcí domácí naložili lépe než Miletínští a díky zakončení Petra Majera se ve čtyřicáté osmé minutě dostali do vedení. Tato situace byla jedním ze zlomových momentů utkání. Od této chvíle se totiž trefovali pouze fotbalisté domácí Třebše. V padesáté šesté minutě se podruhé v zápase trefil Jakub Zeman. Dvacet minut před koncem překonali domácí miletínského gólmana počtvrté, a to díky trefě Martina Farkaše. U soupeřů nepopulární „bůro“ domácí završili deset minut před koncem, když povedenou tečku za svým výkonem i výkonem celého mužstva Třebše udělal střelec hattricku Jakub Zeman. Třebeš tak díky gólovému druhému poločasu ovládla zápas s Miletínem v poměru 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí týmu Sokol Třebeš: Poté, co polovina našeho mužstva mohla konečně zapomenout na maturity se v Třebši hrál po dlouhé době pohledný fotbal. Obě mužstva byla lepší v útoku než v obraně, a tak se nabízely pohledné akce na obou stranách a vynikli i brankáři. Ve druhém poločase hosté postupně fyzicky odpadli a kluci v čele s Jakubem Zemanem si s chutí zastříleli. A to ještě dost šancí zůstalo nevyužito. Konečně.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zvolánek [-] , M. Zbořil [-] , M. Farkaš [-] (76. J. Sobotka [-] ) - M. Krykorka [-] - F. Vlkanova [-] (83. T. Berger [-] ) , J. Zeman [-] (87. I. Kosyak [-] ) , P. Majer [-] (70. L. Drapák [-] ) , D. Tesař [-] , L. Kordač [-] , M. Michal [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nálevka [-] (65. L. Kněžourek [-] ) , J. Hátle [-] , Z. Urban [-] , J. Němeček [-] , M. Krátký [-] , I. Ročín [-] (72. J. Kulhánek [-] ) , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] (61. Š. Kulina [-] ) , P. Jukl [-] (70. T. Lámr [-] ) , L. Nosek [-]

ŽK: 55. P. Majer - 18. J. Hátle .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - FILIP Miroslav, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.