3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Meziříčí si poradilo s Kunčicemi


Branky


32. O. Vítek (vl.) , 65. M. Čiháček , 67. J. Tomášek
0

Aktivnější fotbalisté Českého Meziříčí si dokázali poradit s nevýraznými Kunčicemi, které porazili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní České Meziříčí se ujímá vedení

České Meziříčí se v úvodu zápasu koncentrovalo na pevnou hru v obraně a rychlé protiútoky. Hostujícím Kunčicím se nedařila finální fáze hry, ve které hosté nedokázali správně seřídit a uklidnit svý mířidla. Kunčice se dostaly k několika centrům ze standardních situací, tyto balony ale většinou sbíral domácí gólman David Frynta. Šťastný moment pro domácí řady přinesla třicátá druhá minuta. Meziříčský stoper Michal Kozák odkopával míč k brance Kunčic. Kunčický gólman Ondřej Vítek však podcenil zpracování balonu a vstřelil si nešťastnou vlastní branku. Tento moment poznamenal fotbalisty hostů, kteří se ve zbytku poločasu nedostali k výraznější šanci na vyrovnání. České Meziříčí si tak odneslo vedení 1:0. 

Domácí navyšují skóre a kontrolují zápas

Fotbalisté Českého Meziříčí se ve druhém poločase neuzavřeli do obranné ulity a nebránili svůj těsný náskok. Domácí se naopak drželi hesla, že nejlepší obranou je útok, a pokračovali v ofenzivním výkonu. Odměnou jim byla šedesátá pátá minuta, kdy střela Michala Čiháčka z úctyhodné vzdálenosti skončila až v síti Ondřeje Vítka. Za tohoto stavu hledaly Kunčice jen těžko nějaké síly, které by vykřesaly naději na korigování výsledku. České Meziříčí proto udeřilo i potřetí. Dvě minuty po druhém gólu se po levé straně prosmýkl Lukáš Baše, který před prázdnou branku předložil míč Jakubu Tomáškovi. České Meziříčí se tak ujalo třígólového vedení, se kterým Kunčice ve zbytku zápasu nedokázaly nic udělat. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Pokud si dáme dva góly sami a v utočné fázi jsme impotentní, nic jiného než prohru si nezasloužíme. Z našeho vystoupení jsem hodně zklamán, takto se o body nehraje.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - V. Slánský [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] (81. K. Vošvrda [-] ) , L. Hlavsa [-] , J. Rezek [-] (72. T. Krajňák [-] ) , J. Tomášek [-] (83. P. Havel [-] ) , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] , L. Baše [-] (83. D. Borecký [-] )

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , J. Pechar [-] , J. Charvát [-] (51. P. Pechar [-] ) , J. Srpek [-] - J. Žahourek [-] , M. Šulc [-] , M. Doležal [-] , P. Vítek [-] - J. Mrázek [-] , J. Laštovička [-]

ŽK: 44. T. Havel , 58. O. Ježek - M. Zounar , 55. J. Mrázek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Žerovnický David - ŘÍHA Jiří, ŘÍHA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.