L. Rada 36.
L. Mach 86.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice díky lepší produktivitě zdolala Kunčice


Branky


36. L. Rada , 86. L. Mach
0

Hosté z Kunčic si proti Úpici vytvořili několik šancí, které však nedokázali proměnit v gól. Ke slovu se tak dostali domácí, kteří dvěma góly rozhodli o tříbodové výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější Úpice jde do vedení

Po čtvrtečním skalpu Třebše vstoupili fotbalisté Kunčic do zápasu s Úpicí nabuzení a aktivní. Hosté častěji drželi míč na svých kopačkách a snažili se kombinací překonat obranu Úpice. Domácí hráli přímočařeji a na soupeře chtěli vyzrát dlouhými nákopy. Během první půlhodiny se Kunčice několikrát dostaly do zakončení, Jiří Mrázek ani Jakub Žahourek však brankáře Marcela Douska nepřekonali. Nevyužitých příležitostí mohli hosté litovat v 36. minutě, kdy se k centru Jaroslava Kulhánka dostal Lukáš Rada, který dopravil míč až za záda brankáře Ondřeje Vítka. Hosté si za nepříznivého stavu vytvořili další příležitost, hlavičku Jakuba Mrázka však brankář Dousek vyrazil na roh. První poločas tak skončil vedením Úpice 1:0. 

Úpice pojišťuje vedení

Ve druhém poločase se domácí nikam zběsile nehnali a soustředili se na pevnou hru v obraně. Hosté z Kunčic vrhli své síly do útoku a snažili se o vyrovnání. Situace se hostům ztížila v třiasedmdesáté minutě, kdy po druhé žluté kartě musel hřiště opustit útočník Jakub Mrázek. V závěrečných minutých přišly místo tlaku Kunčic šance Úpice. Domácí několikrát protáhli brankáře Ondřeje Vítka a jednou trefili břevno. Druhé, uklidňující, branky se tak domácí dočkali až v 86. minutě, kdy se trefil Ladislav Mach. Úpice dovedla zápas do vítězného konce a vyhrála 2:0. 



Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dousek [-] - J. Peterka [-] , O. Biederman [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , V. Prouza [-] , L. Rada [-] , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] (62. L. Mach [-] ) , P. Kejzlar [-] , J. Kulhánek [-]

SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - D. Šolc [-] , J. Charvát [-] , J. Pechar [-] , M. Zounar [-] - J. Žahourek [-] , M. Doležal [-] , M. Šulc [-] , P. Koza [-] - J. Mrázek [-] , J. Laštovička [-]

ŽK: 69. J. Peterka - 18. J. Žahourek , 39. J. Mrázek , 57. J. Laštovička , 72. M. Zounar . ČK: 73. J. Mrázek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fišer Pavel - VÍTEK Pavel, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.