3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad porazily bojovné a houževnaté Kunčice


Branky


0

Tým Kunčic se za nepříznivého stavu nezdráhá vrhnout všechny možné i nemožné síly do útoku. K tomuto kroku se hosté museli uchýlit i v zápase s Lázněmi Bělohrad, ve kterém prohrávali už 2:0. Kunčice dokázaly snížit, na body to však nestačilo a hosté v závěru inkasovali potřetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr poločasu

Fotbalisté Lázní Bělohrad se v úvodu zápasu snažili využívat prostory po stranách hřiště, odkud posílali centry do pokutového území Kunčic. Tyto vzdušné přihrávky však nenacházely adresáty v dresu domácích, místo toho sbírala tyto míče obrana hostů spolu s brankářem Lukášem Chmelařem. S přibývajícími minutami se začali probouzet i hosté, lázeňského brankáře Marka Galla však nepřekonali a ke své smůle před koncem poločasu inkasovali. V 38. minutě nedokázali hosté pokrýt Jakuba Šoufka, který dostal v pokutovém území Kunčic příliš mnoho času a po centru z rohového kopu skóroval. Lázně Bělohrad se tak dostaly do vedení, které v samotném závěru poločasu ještě navýšily. Bělohradský Lukáš Šrám prokázal svoji techniku, obešel několik bránících hráčů Kunčic a střelou zpoza vápna překonal Marka Galla podruhé. Domácí tak ovládli první poločas v poměru 2:0.

Ofenzivní snahy hostů

Ve druhém poločase se hosté přepnuli do ofenzivnějšího režimu a začali být pro domácí obranu nebezpeční. Odměny se hráči Kunčic dočkali několik minut po zahájení druhé půle. V 53. minutě se po přihrávce Petra Vítka dostal k míči Jiří Žahourek. Záložník Kunčic si připravil svoji pozici a přesným obstřelem překonal domácího brankáře Galla. Po inkasované brance domácí nechtěli připustit rozjezd hostů a snažili se držet balon ve středu hřiště. S přibližujícím se koncem zápasu hrály Kunčice s čím dál větším rizikem. Svoji ofenzivní sílu však hosté nedokázali přetavit ve vyrovnání, v samotném závěru zápasu nakonec sami inkasovali, když se v 90. minutě trefil z přímého kopu Jakub Lánský. Lázně Bělohrad tak dokráčely k výhře 3:1.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (84. J. Hrnčíř [-] ) , J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (90. R. Šorm [-] ) , T. Blažek [-] , L. Jezbera [-] (58. M. Rychecký [-] ) , J. Šoufek [-]

SK Bystřian Kunčice
L. Chmelař [-] - J. Pechar [-] , D. Šolc [-] , R. Kašprišin [-] , M. Zounar [-] - P. Vítek [-] , M. Šulc [-] , J. Žahourek [-] , J. Charvát [-] - M. Doležal [-] (75. J. Srpek [-] ) , Z. Ševčík [-]

ŽK: 20. J. Loner , 61. L. Šrám - 66. J. Charvát .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Beránek David - ŠILING Karel, LAVRENČÍKOVÁ Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.