Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zahájily jarní část sezony výhrou nad Sobotkou


Branky


0

Libčany se na hřišti rozjížděly trochu pomaleji, přesto se jejich šlapající stroj rozjel ke třem bodům. Na výhře 0:4 se podílel i nejlepší střelec Ondřej Karanský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný rozjezd Libčan

Fotbalisté vedoucích Libčan měli nad svým soupeřem herní převahu. Jejich kombinace však nedokázala vytvářet vyložené šance před domácím brankářem Patrikem Chrpou. Místo toho se hosté uchylovali k nakopávaným balonům, které však postrádaly přesnost. Domácí tým se snažil prosadit ze standardních situací a centrovaných balonů. V takových chvílích byl ale pánem libčanského vápna brankář Matěj Tošovský, který s jistotou sbíral vzdušné balony.

 

Zlomovou se ukázala být 34. minuta. Dlouhý centr našel v pokutovém území Sobotky Ondřeje Karanského a libčanský střelec možností rozšířit svůj sezonní gólový účet nepohrdl. Vedoucí branka domácí lehce uklidnila. Libčany se mohly znovu radovat o pár minut později. Prudká střela Tomáše Kabeláče ani následná dorážka Michaela Mařase si ale cestu za brankáře Chrpu nenašla. Hostům se přesto podařilo ještě do konce první půle navýšit skóre. Po přihrávce Martina Friedla se v gólové šanci ocitl Ondřej Karanský, který se opět nemýlil a zvýšil na poločasových 0:2. 

Poklidný závěr zápasu

Ve druhém poločase hosté ještě povýšili svůj ofenzivní výkon a brzy se mohli radovat z další branky. V 53. minuty přineslo hostům ovoce napadání domácí obrany, která chybovala a k míči se dostal Karanský. Jeho hattricku zamezila domácí obrana jen za cenu nedovoleného zákroku a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než odpískat pokutový kop. Exekuce penalty se ujal Petr Jiřík, který s jistotou proměnil a zvýšil na 0:3.

 

Během dalších minut mohli domácí korigovat. Domácí střelci však mířili mimo Tošovského branku. Na druhé straně mohl další zásah přidat Polyakov, před brankářem Chrpou však nezachoval klidnou hlavu a své zakončení namířil jen do náruče domácího gólmana. S přibývajícím časem upadali hosté do většího stereotypu, čehož se snažili využít fotbalisté domácího celku. Proti byl ale opět brankář Tošovský, který pohotovými zákroky likvidoval šance Sobotky. Na konečných 0:4 upravil v 82. minutě střídající Josef Mokrý, který těžil ze spolupráce s Davidem Hůlkou. Libčany si tak odvezly tři body za výhru 0:4.



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - M. Čepička [-] (62. D. Mikulecký [-] ) , P. Halbych [-] , V. Bárta [-] , D. Juriga [-] (72. M. Prokorát [-] ) - J. Kavalír [-] (46. O. Knobloch [-] ) , T. Baster [-] , M. Men [-] , T. Pavlíček [-] - P. Topič [-] , Z. Přikryl [-] (76. Z. Rulc [-] ) -

SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Bořke [-] , M. Černý [-] , A. Polyakov [-] - T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , T. Sýkora [-] (78. J. Mokrý [-] ) , P. Jiřík [-] - O. Karanský [-] , D. Hůlka [-]

ŽK: 34. T. Baster , 36. P. Halbych , 52. D. Juriga - 28. A. Polyakov , 70. T. Kabeláč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Horský Leonard - HLAVÁČ Martin, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.