Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Sedláček vystřílel Oldřichovu druhé místo. Bude postupové?


0

Bezděkov doma nepodal zase tak špatný výkon, přesto s favoritem prohrál vysoko 2:6.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách, branky ale dával Oldřichov

Domácí Bezděkov nastupoval do utkání proti Oldřichovu s tím, že už vlastně není o co hrát. Naopak hosté ještě na dálku bojovali s Českými Kopisty o druhé místo, které by nakonec mohlo znamenat postup. Favoritem byli určitě hosté, v čele s jasně nejlepším kanonýrem celé soutěže Pavlem Sedláčkem. Na podzim jasně kraloval Oldřichov, který smetl Bezděkov vysoko 6:0. Skóre otevřeli hosté, ve 14. minutě načal své další gólové představení Pavel Sedláček. Ten se pak trefil ve 28. a 38. minutě a dokonal tak hattrick. Tři minuty před poločasem pak zvýšil na 0:4 Tomáš Holubička, druhý nejlepší střelec Oldřichova. Bezděkov si vypracoval zhruba stejný počet šancí, jako jeho soupeř. Ale v síti skončil pouze pokus Onřeje Čaňka, to běžela 44. minuta.

Oldřichov nakonec ovládl dostihy o druhé místo

Po změně stran už se utkání dohrávalo. Bezděkov se snažil, ale ubývaly mu rychleji síly. V 56. minutě po standardní situaci snížil na 2:4 hlavičkující Ondřej Čížek, k senzančímu obrazu ale nedošlo. V 74. minutě rozhodl svým čtvrtým gólem Sedláček, tři minuty před koncem uzavřel na konečných 2:6 Tomáš Holubička. Domácí pak ještě několikrát podržel brankář Jakub Pekař. Bezděkov se tak po bídné jarní části propadl na desáté místo v tabulce, kdy posbíral 32 bodů. Naopak Oldřichov nakonec urval vytoužené druhé místo. Měl jasně nejlepší útok (80 branek), z toho hned 44 nasázel král střelců Pavel Sedláček.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Herně to nebylo tak špatné. V prvním poločase byl na každé straně stejný počet šancí. Ale hosté i díky Sedláčkovi byli prostě produktivnější. Po změně stran nás ještě podržel brankář, ale vysoká porážka nás hodně mrzí."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Chtěli jsme ještě urvat druhé místo, jelikož bychom na případný postup určitě kývli. Bezděkov hrál docela dobře do útoku, ale v obraně mu to nešlo. Většinou jsme dávali góly po samostatných únicích. Naše vítězství bylo zasloužené a mohlo být i vyšší."



Sestavy


SK Bezděkov
J. Pekař [-] - J. Řezníček [-] , M. Strýhal [-] (54. J. Buk [-] ) , L. Pištora [-] , R. Jirásek [-] , O. Čížek [-] , P. Krása [-] , F. Hendrich [-] , T. Rubeš [-] (33. L. Mrázek [-] ) , O. Čaněk [-] (75. J. Průša [-] ) , M. Poláček [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - Z. Vosátka [-] , J. Sláma [-] , R. Tomáš [-] - M. Chvojan [-] (56. C. Vaník [-] ) , J. Doležal [-] , F. Čutík [-] (85. V. Kerner [-] ) - T. Holubička [-] , P. Sedláček [-] - J. Voráček [-] , P. Smrkovský [-]

ŽK: 50. O. Čížek , 74. J. Buk , 80. J. Průša - 10. J. Voráček , 71. P. Sedláček , 72. P. Smrkovský .
Hráči zápasu: R. Tomáš , P. Sedláček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Eichler Martin - HUSAR Vladislav, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.