2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2016 17:00

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopisty prochrápaly poločas, pak horko těžko doháněly výsledek


Branky


0

Dubí předvedlo srdnatý výkon a v hodně oslabené sestavě nakonec vybojovalo nečekané dva body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Musel hrát i trenér. Ale dal druhou branku

Do utkání vstupovaly v roli mírného favorita rozhodně domácí České Kopisty. Ty bojovaly na dálku s Oldřichovem o konečné druhé místo. Dubí se na jaře zvedlo a s předstihem si zajistilo záchranu. Hosté také měli Kopistům co oplácet, jelikož na podzim jim doma podlehli vysoko 1:4. A sestava Dubí nebyla v Kopistech rozhodně nejsilnější. Hosté dali dohromady sotva jedenáct fotbalistů, hrát musel i trenér Jan Brezovský. Paradoxně ale bylo Dubí daleko lepším týmem. České Kopisty předvedly velmi mdlý výkon, nedostaly se ke své hře a prvních 45 minut doslova prospaly. Ve 13. minutě šlo Dubí do vedení. Po lajně utekl Solar a podél brankáře otevřel střelecký účet nedělního duelu. Minutu před koncem pak opět utekl Solar, nacentroval a z následné skrumáže se prosadil právě hrající trenér Jan Brezovský. Do kabin se tak šlo za překvapivého, ale zaslouženého dvoubrankové vedení hostů z Dubí.

Kopisty zabraly a dokázaly vyrovnat

Do druhého poločasu už nastoupily Kopisty v lepší "kondici". Dostaly se ke své hře a začaly se tlačil za góly. První navíc padl poměrně rychle. Běžela 56. minuta, když David Kunert vystřelil, Kraus míč vyrazil, ale na dorážku Rážka už byl krátký. Hosté pak odolávali až do 87. minuty. To přišel z pravé strany hezký centr, který do sítě uklidil hlavičkující Tůma. Tato trefa znamenala, že se muselo rozhodnout v penaltové loterii.

Vítěznou penaltu měl na svědomí Ulip

Pokutové kopy více sedly Dubí, když penaltový rozstřel vyhrálo 4:2. Za domácí nedal Martin Krejza a František Kutzler, vítěznou "desítku" Dubí si připsal Jan Ulip. České Kopisty tak získaly 46 bodů a nakonec spadly na čtvrté místo. Dubí skončilo deváté, když za 24 utkání nasbíralo 32 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Byl to zápas dvou poločasů. V prvním jsme hráli špatně, doslova jsme to prochrápali. Po změně stran se trochu přeskupila sestava a zjednodušila hra. Nakonec se podařilo vyrovnat. Všem klukům děkuju za velmi povedenou sezónu, splnili jsme cíl, který jsme si dali."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Celému týmu patří za odvedenou práci obrovský dík. Nepočítali jsme, že bychom tu mohli bodovat. První poločas byl herně výborný, domácí jsme donutili nakopávat. A to jim moc nesedělo. Po změně stran už se domácí dostali ke své tradiční hře. Odměnou za výkon nám byly vyhrané penalty."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , T. Bergl [-] , J. Šumichrast [-] , M. Burza [-] , L. Podaný [-] , M. Krejza [-] (56. J. Krejza [-] ) , D. Kunert [-] , R. Horák [-] , F. Kutzler [-] , P. Tůma [-]

1.FC Dubí
F. Kraus [-] - K. Solar [-] , M. Pehanič [-] , V. Smolný [-] , T. Doubek [-] , P. Doubek [-] , J. Mucha [-] , L. Havlín [-] , R. Farkaš [-] , J. Ulip [-] , J. Brezovský [-]

ŽK: 64. T. Bergl , 77. L. Podaný , 84. M. Burza - 39. P. Doubek , 81. K. Solar .
Hráči zápasu: J. Šumichrast - K. Solar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Materna Jiří - HOLLY Martin, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.