Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřická rezerva si natočila chutnou jedenáctku


Branky


6. V. Flégl , 20. V. Flégl , 24. M. Marič , 30. P. Hýř , 32. V. Flégl , 48. M. Cerman , 56. M. Marič , 57. M. Císař , 61. M. Císař , 75. M. Marič , 78. M. Marič - 50. P. Pištora
0

Mladý tým domácích si jarní část hodně užil. V posledním zápase v sezóně rozstřílel Hrob 11:1!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali vlažně

Pokud hledáte tým, který měl na jaře nejlepší formu, je jím celek FK Litoměřice B. Mladý tým se sehrál, přestaly ho trápit zranění a bylo vidět, že se fotbalem baví. Hrob konec soutěže bodově nezvládá, z posledních čtyř duelů vybojoval pouze remízu proti Dubí. Na podzim ale Hrob doma dokázal Litoměřice B porazit 2:0. Za úmorného dusna bylo jasné, že domácí mladíci budou mít více sil, než hosté, kteří do Mlékojed dorazili přesně v 11 lidech. Po šesti minutách padl první gól, o který se postaral dobře hrající Flégl. Pak se Litoměřice čtvrt hodiny trápily. Šance byly, ale na druhý gól si domácí museli počkat do 20 minuty. A opět u toho byl Flégl. A když za další čtyři minuty zvýšil na 3:0 Marič, Hrob odpadl. Do poločasu padly ještě dvě branky. A obě do sítě hrobského brankáře Mareše. Ve 30. minutě se trefil nejlepší domácí střelec Hýř, vzápětí dokonal hattrick Vladimír Flégl a mohl o poločase s klidným svědomím vystřídat.

Kapitán Pištora zařídil čestný zásah

Ani po změně stran se domácím neztratila chuť po gólech. Naopak. Tři minuty po zahájení druhé půle zvýšil na 6:0 Cerman. V 50. minutě se prosadil jasně nejlepší hostující hráč a kapitán Petr Pištora, který obstaral jedinou trefu Hrobu. Pak už ale dávaly branky pouze Litoměřice. V 56. minutě zamířil do černého opět Marič, dvě rychlé trefy zařídil kapitán Martin Císař. Poslední slovo měl opět Matěj Marič, který svým třetím a čtvrtým gólem upravil na konečných 11:1. Litoměřická rezerva tak poskočila na druhé místo, ovšem v posledním kole má volný los a musí tak čekat, jak si povedou České Kopisty a Oldřichov. Hrob je sedmý a o víkendu hostí Lukavec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Bania, vedoucí FK Litoměřice B: "Na jaře jsme chytili dobrou formu, což se ukázalo i v posledním utkání. Po první brance to bylo trochu vlažné, ale od stavu 3:0 bylo vidět, jak kluky fotbal baví. Jen škoda, že už je konec sezóny."




Sestavy


FK Litoměřicko B
J. Špaček [-] - M. Marič [-] , M. Cerman [-] , J. Horváth [-] (46. T. Král [-] ) , M. Císař [-] , V. Starý [-] (46. R. Gabriel [-] ) , V. Flégl [-] (46. M. Hýř [-] ) , P. Hýř [-] , D. Pekař [-] , M. Horváth [-] (46. M. Letafka [-] ) , J. Kleniar [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - Z. Egrt [-] , Z. Týma [-] , O. Sedláček [-] - V. Tichý [-] , M. Vrba [-] , P. Fencl [-] , M. Severa [-] - P. Pištora [-] , M. Rudolf [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 37. P. Pištora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - FOJTA Vladimír, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.