Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Litoměřic smetla Bezděkov


Branky


75. O. Čížek - 4. V. Flégl , 26. L. Krejza , 29. V. Flégl , 30. L. Krejza , 37. P. Hýř , 89. P. Hýř
0

Domácí už pomalu vyhlížejí konec sezóny, na jaře se jim totiž hrubě nedaří.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase vůbec nestíhali

Do Bezděkova přijely Litoměřice B, které na jaře předvádějí velmi dobré výkony a v tabulce atakují druhé místo. Naopak domácí v jarních odvetách doplácejí na to, že se prostě na zápasy nescházejí. Přitom na podzim Litoměřice doma překvapivě zaváhaly, Bezděkov tehdy zvítězil 3:1. Jenže tentokráte kralovali litoměřičtí fotbalisté. Už ve 4. minutě přišla rychlá akce a první trefa Flégla. Hosté měli další šance, ale druhá trefa dlouho nepřicházela. Jenže konec první půle byl ve znamení litoměřických branek. Dvakrát se trefil Krejza, jednou Flégl a na poločasových 5:0 upravil jarní litoměřický kanonýr Petr Hýř.

Po změně stran už chyběla motivace

Druhé dějství nabídlo přeci jen vyrovnanější partii. Litoměřicím chyběla motivace, vytratila se kombinace. Hosté chtěli střílel góly a moc často brali akce sami na sebe. Bezděkov se dočkal čestného úspěchu čtvrt hodiny před koncem. A byl to moc pěkný gól, Čízek z trestného kopu z 25 metrů vymetla šibenici. Minutu před koncem pak skóre kosmeticky upravil na konečných 1:6 znovu Petr Hýř. Bezděkov tak zůstal osmý a sezónu může dohrát v klidu. Litoměřice mají 43 bodů, jsou třetí a na druhé České Kopisty ztrácejí pouhý bod. V dalším kole jede Bezděkov do Lukavce, Litoměřice B doma hostí v zajímavém utkání Hrob.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "Dostali jsme lekci z fotbalovosti. Hosté na nás vlétli, za deset minut mohli dát čtyři branky. Počítali jsme s jejich kvalitou, byli jsme absolutně bez šance. Po změně stran už Litoměřice polevily a my mírně hru vyrovnali. Ale už se těšíme na konec sezóny, jaro je pro nás hodně mizerné."

FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Hlavně první poločas nám vyšel na jedničku. Kdybych mohl, tak dám klukům deset bodů z deseti. V poločase jsme se snažili kluky nějak vyhecovat a navodit motivaci do druhé půle. Ale to se nám nepodařilo, proto utkání neskončilo vyšším rozdílem. Ale i tak jsme s výsledkem hodně spokojeni."



Sestavy


SK Bezděkov
J. Pekař [-] - J. Řezníček [-] , R. Jirásek [-] , O. Čížek [-] , P. Krása [-] , F. Hendrich [-] (82. J. Lacko [-] ) , M. Strýhal [-] , J. Svoboda [-] , O. Čaněk [-] , T. Rubeš [-] (34. L. Mrázek [-] ) , M. Poláček [-]

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - V. Starý [-] , V. Flégl [-] , J. Kleniar [-] , L. Krejza [-] (67. M. Hýř [-] ) , M. Cerman [-] , J. Horváth [-] , M. Císař [-] , M. Janča [-] , P. Hýř [-] , D. Pekař [-] (62. T. Král [-] )

ŽK: 33. T. Rubeš , 44. F. Hendrich , 86. P. Krása - 75. J. Kleniar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fojta Vladimír - HOLEC Ladislav, DVORSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.