3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládly Litoměřice B a poskočily na bronzový stupínek!


Branky


0

Kanonýr Sedláček na všechno nestačil, mladá litoměřická rezerva má prostě na jaře formu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přijeli z defenzivní taktikou

Vzhledem k postavení obou soupeřů v tabulce se hrál v Mlékojedech šlágr kola. Litoměřice B na jaře stoupají tabulkou, Oldřichov, který spoléhá hlavně na brankový příděl od Pavla Sedláčka, má také slušnou formu. A jak vypadal podzimní vzájemný duel? V Oldřichově se po výhře radovali domácí. Od začátku byl na tom lépe domácí celek, který byl běhavější a fotbalovější. Oldřichov se zaměřil na pozornou obranu a věřil, že se mu povede nějaký protiútok. První trefa přišla v 17. minutě a postaral se o ní "jarní snajpr" Petr Hýř. Jenže domácí se z vedení neradovali dlouho. Prakticky z výkopu Oldřichov vyrovnal. Holubička dostal míč na stranu a poslal do vápna nebezpečný centr. Ve vápně pak zaváhal Kleniar s Janem Horváthem, jelikož nechali volného Sedláčka, který pohodlně zavěsil. Do kabin šly ale přeci jen spokojenější Litoměřice. Po pěkné kombinaci se uvolnil Cerman. Následovala zpětný přízemní centr mezi vápno a penaltu. Tam si naběhl Marič a "plackou" uklidil míč k tyči.

Pojistku přidal opět Petr Hýř

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hosté nadále pozorně bránili, ovšem postupně jim docházely síly. A jejich obrana byla prostupnější. Litoměřická pojistka v podobě třetí trefy přišla v 58. minutě. Tichý vyslal do úniku Císaře, ten vše vyšperkoval příhrou na Hýře, který dával do prázdné kasy. Od té doby snaha Oldřichova polevila a litoměřičtí mladíci dovedli v klidu zápas do vítězného konce. Litoměřice tak mají v našlapané tabulce 40 bodů a jsou třetí. Bod ztrácí na druhé České Kopisty, ten samý náskok mají právě na Oldřichov. A kam oba celky zavede další kolo? Oldřichov bude hrát doma, když v sobotu od 10.30 přivítá Lukavec. Litoměřice B se pro změnu představí v Bezděkově.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "S výsledkem panuje spokojenost. Kluci hráli to, co jsme si určili v kabině. Oldřichov byl hodně zalezlý a spoléhal na osamoceného Sedláčka. Naše výhra byla zasloužená, kluci dobře kombinovali a měli více šancí."

TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Domácí mají mladší, běhavější a hodně fotbalový tým. My jsme se snažili, škoda druhé branky chvilku před koncem poločasu. Výsledek je ale spravedlivý, domácí byli lepší."



Sestavy


FK Litoměřicko B
R. Kirbs [-] - P. Tichý [-] (62. V. Starý [-] ) , M. Cerman [-] , J. Horváth [-] (80. T. Král [-] ) , M. Císař [-] , M. Janča [-] , M. Marič [-] , P. Hýř [-] , D. Pekař [-] , T. Hruška [-] , J. Kleniar [-]

TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Sláma [-] , P. Holub [-] , Z. Vosátka [-] , R. Tomáš [-] - F. Čutík [-] , J. Novák [-] , J. Doležal [-] - T. Holubička [-] , P. Sedláček [-] - C. Vaník [-]

ŽK: 52. M. Císař - 38. C. Vaník , 52. F. Čutík , 54. J. Novák , 69. J. Sláma , 69. P. Sedláček .
Hráči zápasu: M. Cerman , T. Hruška - C. Vaník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Eichler Martin - LUDVÍK Tomáš, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.