Straškov dal venku pět branek. Přesto odjel s nepořízenou


Branky


25. J. Šenfeldr , 33. C. Udatný , 60. J. Kolář , 80. V. Manda , 84. C. Udatný , 88. S. Hamza - 6. V. Sekera , 19. V. Vlastník , 27. M. Pešek , 43. A. Blažek , 86. A. Blažek (p.)
0

Lukavec, který má nejlepší obranu, potvrdil, že mu to v defenzivě poslední dobou trochu skřípe. Přesto bral po výhře 6:5 tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukavec kupil jednu chybu za druhou

V Lukavci se setkaly dva týmy, které mají před koncem sezóny opačné starosti. Domácím "už o nic nejde", hrají v horní polovině tabulky a chtějí si zbylé zápasy prostě užít. To Straškov je třetí od konce a jelikož se tradičně neví, kolik týmů bude sestupovat, stále nemá nic jistého. Papírovým favoritem sice byli svěřenci Oldřicha Němce, jenže poslední utkání se jim nevyvedlo. Doma prohrály s rezervou Litoměřic 1:4. To Straškov si připsal "povinné" body proti posledním Kozlům. Navíc si po výhře 10:0 hezky upravil skóre. A hosté začali opravdu skvěle. Po trefách Sekery, Vlastníka a Peška vedli v Lukavci po 25 minutách 3:0. Domácí soubor kupil jednu chybu za druhou a na dva góly Straškovu prakticky nahrál. Jenže během šesti minut byl Lukavec zpátky v zápase. Nejprve snížil ve 27. minutě Šenfeldr, o chvilku později na něj navázal zkušený útočník Udatný. Jenže místo vyrovnání přišel další šok. Dvě minuty před koncem poločasu skóroval Blažek a upravil na poločasových 4:2 pro Straškov.

Straškovu po změně stran ubývaly síly

Do druhé půle nastoupil Lukavec s větším odhodláním a kvalita byla na jeho straně. Hosté, kteří přijeli prakticky v 11 lidech, pomalu ztrácely síly. Po hodině hry přišla kontaktní trefa, na 3:4 totiž dával Kolář. Pak se dvacet minut skóre neměnilo. V 80. minutě bylo vyrovnáno, na 4:4 dával Manda a Lukavec byl na koni. Za další čtyři minuty se prosadil nejlepší domácí střelec Ctirad Udatný a vypadalo to, že domácí už zápas nepustí. Jenže drama ještě nebylo u konce. V 86. minutě totiž sudí odpískal penaltu. K té se postavil Blažek a svou osmou trefou ve druhém utkání srovnal na 5:5. Jenže poslední slovo měli přeci jen domácí. Střídající Jaroslav Brožík, který už stihl na jeden gól nahrát, vymyslel rozhodující brankovou situaci. Krásným stříleným centrem našel Hamzu, který vyhrál hlavičkový souboj a zajistil domácím tři body. Lukavec tak navázal na podzim, když vyhrál ve Straškově 2:0. A s kým hrají oba celky v následujícím kole? Straškov hostí České Kopisty, Lukavec jede k těžkému utkání do Oldřichova.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Byl to zápas velkých individuálních chyb. Na obou stranách. Vstup do utkání jsme měli otřesný. Bylo to bez bojovnosti, hráči soupeře podle mě podcenili. Po změně stran jsme měli větší herní kvalitu a nakonec utkání otočili. Ale musíme se ponaučit a v dalších zápasech se takových velkých hrubek vyvarovat."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Klukům nemám co vytknout. Bojovali a odjezdili to. Bohužel jsme tady byli v jedenácti lidech a postupem času nám odcházely síly. Výsledek nás mrzí. Nastřílet venku pět gólů a nevyhrát, je docela kruté."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JANEČEK Pavel, MENŠÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.