M. Henzl 29.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Litoměřická rezerva zazářila v Lukavci


Branky


0

Svěřenci Oldřicha Němce herně zklamali a doma zaslouženě padli 1:4.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřicím prospělo, že nepřišly posily z A týmu

V přímém boji o čtvrté místo přivítal Lukavec mladý celek FK Litoměřice B. Domácí mají nejlepší obranu v soutěži, hosté se na jaře výsledkově zvedli. Čekala se tedy vyrovnaná bitva. Na podzim prohrál Lukavec v Mlékojedech 1:2. Měl tak Litoměřicím co oplácet. Hostující trenér Radek Páša si tak trochu pochvaloval, že nemohla přijít žádná posila z A týmu. Několik hráčl postrádal domácí trenér Oldřich Němec. Do zápasu lépe vstoupily Litoměřice. Ve 3. minutě dostal pěkný pas mezi obránce Starý, který si poradil a brankářem Janem Brožíkem. Vyrovnání se diváci dočkali ve 29. minutě. Střelu Henzla nešťatně tečoval Pekař a brankář Folberger nemohl zasáhnout. Hosté ale byli nadále aktivnější a zaslouženě si vzali vedení zpátky. Po další pěkné akci se dostal do zakončení opět Starý a hosté šli do kabin za stavu 2:1.

Lukavec otevřel hru, hosté ho za to potrestali

Ani po změně stran se výkon Lukavce nezvedl. Naopak Litoměřice hrály s chutí a měly více šancí. Pojistku však přidaly v samotném závěru, kdy využily dva rychlé brejky do otevřené obrany. V 73. minutě dal na 3:1 kapitán Martin Císař, skóre pak uzavřel v 82. minutě uzavřel Cerman. Litoměřice B tak v tabulce přeskočily Lukavec. Mají 37 bodů a jsou čtvrté. Lukavec je ze ztrátou dvou bodů pátý. V dalším kole hraje Lukavec opět doma, kdy přivítá Straškov. Litoměřice B na vlastním hřišti v Mlékojedech hrají s Oldřichovem v čele s kanonýrem Pavlem Sedláčkem.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Sehráli jsme nejhorší zápas v sezóně. Nechci snižovat kvalitu Litoměřic, hosté nám prakticky nic nedovolili. Sice jsme ještě šťatně vyrovnali, ale jinak to mělo jednoznačný průběh. Musím uznat, že litoměřičtí mladíci u nás předvedli velmi dobrý výkon."

FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Osobně mi vyhovuje, když můžeme hrát v "béčkovém" složení, bez posil z A týmu. Kluci pak na mě působí sehranějším dojmem. Rozhodně to byl náš nejlepší zápas. Umě jsme kombinovali, naráželi si míč a posílali za obranu pěkné průnikové přihrávky. Naše výhra byla naprosto zasloužená."



Sestavy


SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Zabák [-] , T. Gajdoš [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , M. Richtr [-] , C. Udatný [-] , V. Manda [-] (73. J. Brožík [-] ) , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , Š. Orem [-]

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - M. Letafka [-] , M. Pokorný [-] , T. Král [-] , D. Pekař [-] , J. Kleniar [-] - M. Císař [-] , J. Horváth [-] , M. Cerman [-] (80. P. Hýř [-] ) - V. Starý [-] , R. Kirbs [-] -

ŽK: 27. M. Richtr - 55. V. Starý .
Hráči zápasu: V. Starý , J. Horváth .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Budský Václav - ŠEFČÍK Josef, TROJAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.