T. Urban 19.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 13:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice zvládly šlágr a jsou zase o kousek blíž


Branky


19. T. Urban
0

Velmi pěkný zápas proti Lukavci rozhodl záložník Urban.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spoluhráči byli v ofsajdu. Tak to vzal na sebe

Hosté, kteří se pyšní nejlepší obranu v soutěži, měli šanci stáhnou náskok prvních Libochovic na pět bodů. Na podzim navíc doma podlehli prvnímu celku tabulky 1:3. Naopak svěřenci trenéra Václav Řezníčka mohli zvýšit svůj náskok na druhé České Kopisty na osm bodů. Jediná trefa celého zápasu padla v prvním poločase. V něm byly Libochovice lepším celkem. Tradičním domácí střelce nahradil záložník Tomáš Urban. Ten při svém úniku jakoby přihrál spoluhráčům, kteří stáli v postavení mimo hru. Ti však nejevili zájem o hru a tak Urban pokračoval v akci. Obrana Lukavce ho nestačila zachytit a brankář Starczewski už situaci nezachránil. Hosté nehráli špatně, ale své šance v prvním poločase neproměnili. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Bratři Hudikové odmítli pojistku

Po změně stran pokračoval velmi zajímavý fotbal. Na domácí straně trefil nejprve Ondřej Hudik tyčku. Pak měl ještě větší šanci jeho bratr Michal, ale z pokutového kopu branku přestřelil. Dvě dobré šance si připravil také Řezníček. Ten nejprve neproměnil samostatný únik, pak z velkého vápna branku netrefil. Lukavec více vyrovnal hru a držel více míč. Ale gólově se mu v tomto utkání prostě nedařilo. Další tři body tak dostaly Libochovice na 46 bodů, druhé České Kopisty jich mají 38. Lukavec zůstal na 35 bodech a je čtvrtý. A co další kolo? Lukavec čeká další těžká prověrka, doma totiž hostí mladý rezervu Litoměřic. Libochovice zase cestují do Oldřichova, kde na ně čeká hlavně nejlepší střelec soutěže Pavel Sedláček. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Prohospodařili jsme první poločas, kde jsme byli lepší a měli více šancí. Po změně stran zahodil Michal Hudik penaltu. Trochu jsem se bál, aby nepřišel nějaký hloupý gól. Ale nakonec jsme to ukopali. Lukavec tu ale nepředvedl špatný výkon."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Podle mě to byl nadprůměrný duel. My jsme více drželi míč, hosté měli parádní přechod do útoku, když prim hraje Řezníček a bratři Hudikové. Měli jsme tam taky nějaké šance a nemuseli odjet s prázdnou. Ale Libochovice nakonec byly o tu jednu branku lepší."



Sestavy


FK Libochovice
V. Netolický [-] - O. Novák [-] , J. Košťál [-] , L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] - F. Červený [-] (89. J. Kratochvíl [-] ) , P. Tuček [-] (82. J. Šturm [-] ) , M. Hudik [-] , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

SK Lukavec
F. Starczewski [-] - T. Gajdoš [-] , J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , V. Brožík [-] , J. Šenfeldr [-] , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] (58. O. Havlíček [-] ) , J. Mišani [-] , M. Richtr [-]

ŽK: 82. J. Košťál , 92. J. Kratochvíl - 12. J. Mišani , 57. F. Starczewski , 60. M. Henzl , 85. S. Hamza . ČK: 90. J. Mišani .
Hráči zápasu: J. Košťál , T. Urban - V. Brožík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vaic Zdeněk - CVACHOUŠEK František, VYDRA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.