3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřice roli favorita zvládly


Branky


0

Straškov v Mlékojedech srdnatě bojoval, nakonec ale litoměřickému béčku podlehl 1:3. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozhodly dva pokutové kopy

Rezerva Litoměřic je podle mnohých považována za jeden z nejlepších týmů v soutěži. Ale třeba na jaře doma ztratila dobře rozehraný zápas s Českými Kopisty a také Libochovicemi. Tentokráte přijel Straškov, který ještě musí zabojovat, aby se se vyhnul sestupu. Ještě dodejme, že na podzim Litoměřice zvítězily ve Straškově 2:1. I tentokráte začaly lépe a ve 4. minutě vedly. A zasloužil se o to kapitán Martin Císař. Ten se k míči dostal po pěkné kombinaci spoluhráčů a z vápna prostřelil Doležala. Hosté pak dostali k dispozici penaltu. K té se postavil Blažek, ale ke smůle Straškova trefil pouze tyčku. Jakoby tohle varování domácím nestačilo, v 25. minutě totiž bylo vyrovnáno. Do litoměřického vápna přilétl centr, míč si zpracoval Sekera a zkušeně zakončil. Ale za pět minut už zase vedly Litoměřice. Hosté ve vápně faulovali Tichého. Ten se nezalekl pravidla "sám postižený hráč by neměl jít kopat" a penalty prostřelil Doležala. Šance pak byly na obou stranách, ale skóre už se do poločasu nezměnilo. Do kabin tak šly za těsného vedení 2:1 Litoměřice B.

Straškov se snažil, na vyrovnání ale nedosáhl

Po změně stran si domácí dlouho hlídali těsný náskok. Okolo 60. minuty Straškov otevřel obranu a pokusil se vyrovnat. Do vyložené šance se ale vlastně nedostal. Litoměřice B se dostávaly do rychlých brejků. Razítko na své vítězství ale dali domácí až v 85. minutě. To dostal Starý na půlce výbornou přihrávku, unikl hostující obraně a zvýšil na konečných 3:1. Tři body tak Litoměřice udržely ve hře o medailová umístění. S 34 body jsou zatím na šesté místě. To Straškov je jedenáctý, aktuálně 21 bodů. Ale dvanácté Rovné zvítězilo a stáhlo svou ztrátu na pět bodíků. V dalším kole jedou Litoměřice do Lukavce, Straškov zase hostí beznadějně poslední Kozly.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Herně jsme předvedli dobrý výkon. Jen nás zase tlačila bota v koncovce. Straškov se v závěru snažil, trochu jsem se bál o výsledek. Ale celkově jsme vyhráli zaslouženě."

Sokol Straškov-Vodochody
Ladislav Bohuslav, trenér Sokol Straškov: "Myslím si, že rozhodl první poločas. Škoda neproměněné penalty a dvou dalších šancí. Po změně stran už si domácí vedení pohlídali. My jsme vyloženou šanci vlastně ani neměli."



Sestavy


FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - M. Pokorný [-] , T. Král [-] (83. M. Letafka [-] ) , J. Kleniar [-] , D. Pekař [-] - J. Horváth [-] , M. Císař [-] , P. Tichý [-] (69. M. Cerman [-] ) , V. Pavlíček [-] - V. Flégl [-] , V. Starý [-]

Sokol Straškov-Vodochody
D. Doležal [-] - V. Sekera [-] , P. Kloub [-] , V. Mareš [-] (64. Z. Houdek [-] ) , M. Turek [-] , L. Pokorný [-] , A. Blažek [-] , I. Cibulka [-] , J. Novotný [-] , V. Vlastník [-] , J. Novotný [-] (54. M. Mikš [-] )

ŽK: 29. P. Kloub , 31. A. Blažek .
Hráči zápasu: J. Kleniar , V. Pavlíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - TRUTNOVSKÝ Jiří, EICHLER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.