2:3p.
(1:0)
71. J. Košťál
90. L. Horký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice vstaly z mrtvých a přivezly dva body


Branky


29. L. Krejza , 55. P. Tichý - 71. J. Košťál , 90. L. Horký (p.)
0

Litoměřice B ztratily dobře rozehraný zápas, pak nezvládly ani penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Litoměřicím

Domácí se posílili o hráče divizního A mužstva. A v prvním poločase kralovali. Libochovice byly o krok zpět a na Kratochvíla se valil jeden útok za druhým. Po půl hodině hry se poprvé měnilo skóre. Po pravé straně utekl Hýř, naservíroval míč před prázdnou branku, kde už měl Krejza snadnou práci. Litoměřice pak mohly litovat dalších zahozených šancí. Výsledek 0:1 byl po 45 minutách pro lídra tabulky ještě milosrdný.

Klíčový faktor? Vyloučení Hýře!

Šest minut po změně stran přišel klíčový okamžik. Po druhé žluté kartě musel pod sprchy Hýř a domácí se zatáhli. Za čtyři minuty sice Marič přihrál Tichému, který dal domácím náskok dvou branek. V tu chvíli ale zvedly hlavu Libochovice. V 71. minutě pak přišel kontaktní gól. Střelu z 20 metrů tečoval šťastně Košťál, míč zapadl do šibenice. Přesto měli domácí šance rozhodnout, ale třetí trefu nepřidali. A tak přišel nastavení čas, chyba jinak dobře hrajícího Hrušky a faul. Po něm Libochovice kopaly penaltu. Pevné nervy ukázal Horký, který překonal Kirbse a poslal utkání do penalt.

Bod putoval do Libochovic

Penaltový rozstřel rozhodla druhá sérii, když pokus domácího střelce zneškodnil Kratochvíl. Libochovice tak zvýšily náskok v tabulce na pět bodů, Litoměřice B jsou šesté. V dalším kole hrají Litoměřice B doma, když hostí Straškov. Libochovice doma přivítají Lukavec.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Pavel Grund, trenér FK Litoměřice B: "Kdybychom po prvním poločase vedli 5:0, nebylo co řešit. Po vyloučení se Libochovice dostaly do hry a vyrovnaly. Nakonec to je asi zasloužená remíza."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "První půle byla špatná, měli jsme štěstí, že to bylo jen 0:1. Pomohlo nám vyloučení Hýře. Domácí se zatáhli a my nakonec dovedli utkání do penalt. Se dvěma body jsem spokojený, s výkonem už tolik ne."



Sestavy


FK Litoměřicko B
R. Kirbs [-] - D. Pekař [-] , P. Tichý [-] (73. V. Starý [-] ) , M. Císař [-] , V. Flégl [-] , M. Marič [-] , P. Hýř [-] , L. Krejza [-] (64. J. Horváth [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Kleniar [-] , T. Hruška [-]

FK Libochovice
P. Kratochvíl [-] - O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] , J. Košťál [-] , O. Novák [-] - L. Horký [-] , P. Tuček [-] (89. J. Karfilát [-] ) , M. Hudik [-] , T. Urban [-] - M. Řezníček [-] , O. Hudik [-]

ŽK: 44. P. Hýř , 78. J. Horváth , 84. T. Hruška - 40. M. Hudik , 70. J. Košťál . ČK: 51. P. Hýř .
Hráči zápasu: T. Hruška - P. Kratochvíl , O. Novák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vydra Jiří - SMREČEK Ladislav, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.