1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola rozhodla standardní situace


Branky


0

Tradičně dobrá divácká kulisa viděla v Českých Kopistech pouze jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ukázali, že standardní situace prostě umí

Sotva se diváci usadili, padl jediný gól zápasu. Burza našel z trestného kopu hlavu Rážka, který překonal Jana Brožíka. Lukavec působil opařeně a dlouho se dostával do tempa. České Kopisty byly v prvních 45 minutách lepším celkem, vyložené šance ale chyběly.

Lukavec se zlepšil, branku ale nedal

Po změně stran byl mírně lepší Lukavec. Hrál se svižný fotbal, ale po vápno. Dobré střelecké pozice si vytvořili Vratislav Brožík a Kolář, jenže ani jeden z hostujících hráčů branku netrefil. A když po rohovém kopu nepropálil masu těl Engl, zůstaly tři body na půdě druhého celku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Hodně bojovné a vyrovnané utkání. V prvním jsme byli lepší my, ve druhém Lukavec. Hrálo se ale po vápno, moc velkých šancí nebylo. Ale fotbal to nebyl špatný."

SK Lukavec
Oldřich Němec, trenér SK Lukavec: "Celý týden se připravujeme na standardky domácích. A nakonec z jedné inkasujeme. Kopisty nakonec vyhrály zaslouženě, byly o ten jeden gól lepší. My jsme tam měli nějaké pološance, ale v koncovce se nám nedařilo."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - M. Krejza [-] (88. P. Tůma [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-] (83. J. Šumichrast [-] ) , R. Horák [-] , P. Rážek [-] , D. Kunert [-] , F. Kutzler [-] , P. Podaný [-]

SK Lukavec
J. Brožík [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] (75. O. Havlíček [-] ) , Š. Orem [-] , V. Brožík [-] , J. Šenfeldr [-] (63. T. Gajdoš [-] ) , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] (46. C. Udatný [-] ) , J. Mišani [-] , M. Richtr [-] , T. Engl [-]

ŽK: 43. P. Rážek , 49. L. Podaný , 85. R. Horák - 21. J. Brožík , 29. V. Brožík .
Hráči zápasu: T. Bergl , M. Burza - V. Brožík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Váňová Nikola - HAMŠÍK Michal, KLOUB Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.