Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 13:30

17.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřice B se poločas trápily, pak se rozstřílely


Branky


25. Z. Bouška , 67. V. Udatný - 55. T. Hruška , 58. V. Starý , 65. P. Hýř , 66. P. Hýř , 76. P. Hýř
0

Fotbalisté Černivu po přestávce zcela odpadli a neprožívají dobrou sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřice se rozkoukávaly docela pomalu

Prvních dvacet minut patřilo domácím. Naopak hosté se nemohli dostat do tempa a dlouho se srovnávali s velmi mokrým terénem. V 25. minutě šel Černiv do vedení. Po špatné komunikace obrany a brankáře Folbergra se k míči dostal Bouška. Ten litoměřického gólmana přehodil. Folberger míč zasáhl, ale Bouška míč skluzem dostal do sítě. Pak se Litoměřice zvedly, ale branku do půle nedaly.

Jarní střelec Hýř zase řádil

Po změně stran se role na hřišti obrátily. Domácí začali v obraně kupit chyby a Litoměřice zvrátily průběh zápasu. Nejprve v 55. minutě vyrovnal hlavou po rohovém kopu Hruška. Za další tři minuty hosté opět udeřili ze vzduchu, po centru se hlavou trefil Starý. Hosté pak dominovali a hbitý Petr Hýř Černivu během deseti minut nasázel hattrick. Všechny branky byly podobné, když Hýř dostal míč za obranu, utekl a poradil si i se Spodniakem. Černiv se zmohl pouze na snížení za stavu 1:4. Po centru ze strany doklepl míč do sítě Udatný.



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Sokol Černiv: "Dobrá byla pouze první dvacetiminutovka. Druhý poločas byl hrozný, hlavně v obraně byly obrovské chyby. Máme hned pět dlouhodobě zraněných hráčů, prožíváme velmi smolnou sezónu."

FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Dvacet minut to nebylo ono, kluci se nedostali do tempa. V kabině jsme si řekli, co změnit. Po změně stran už jsme se zlepšili. Jak herně, tak hlavně v koncovce."



Sestavy


Sokol Černiv
J. Spodniak [-] - J. Lubas [-] , P. Musil [-] , A. Klug [-] , Z. Bouška [-] , J. Štros [-] , V. Cíl [-] , M. Miko [-] (75. F. Horák [-] ) , P. Vít [-] (79. R. Lubas [-] ) , V. Udatný [-] , T. Lédl [-] (61. M. Prágl [-] )

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - D. Pekař [-] (61. M. Letafka [-] ) , M. Horváth [-] , T. Král [-] , J. Horváth [-] , M. Císař [-] , V. Starý [-] (73. M. Cerman [-] ) , P. Hýř [-] , T. Hruška [-] , M. Janča [-] (82. M. Břeň [-] ) , J. Kleniar [-]

ŽK: 41. M. Miko , 53. P. Vít - 23. T. Král , 57. V. Starý .
Hráči zápasu: P. Hýř , M. Horváth .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Formánek Tomáš - HOLLY Martin, MOLLINGER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.