2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Litoměřic ztratilo vyhraný zápas a nakonec prohrálo na penalty


Branky


0

České Kopisty byly po poločase na ručník. Pak vstaly z mrtvých.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřičtí mladíci v první půli dominovali

Domácí celek měl do utkání parádní nástup a v 8. minutě šel do vedení. Míč po souboji dvou hráčů získal Marič, který ideálně našel Horváta. Ten už nemohl nedat - 1:0. I nadále byly Litoměřice fotbalovější, České Kopisty hrály druhé housle. A tak se nikdo nemohl divit, že ve 30. minutě přišel druhý gól. Po centru ze strany se prosadil jarní střelec Litoměřic Hýř, když hlavou překonal Kubíčka.

Změny a výstavní gól hosty nakoply

České Kopisty po změně stran změnily svou herní tvář. Domácí sice nadále byli fotbalovější, hosté ovšem přidali na důrazu a bojovnosti. Odměnou jim byla 58. minuta. To se do míče opřel levačkou hrající trenér Václav Kutzler a z voleje napálil míč do šibenice. Pak se šance přelevály ze strany na stranu. Litoměřice třetí trefu nepřidaly. A v 84. minutě za to pykaly. Míč se odražil k Rážkovi, který svým zásahem poslal rušné utkání do penaltového rozstřelu.

Rozhodla série mezi Císařem a Podaným

Penalty začaly lépe hosté, jelikož Kubíček první pokus domácím chytil. Ve třetí sérii však zavahály i Kopisty a bylo vyrovnáno. Rozhodla poslední série. Zatímco Petr Podaný gól dal, litoměřický Císař branku vůbec netrefil.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Kluky musím pochválit za první poločas. Plnili pokyny a soupeře jasně přehrávali. Po změně stran ale vypadli z tempa, soupeř se nádhernou trefou dostal do zápasu. Celkově musím uznat, že za tu druhou půli si Kopisty remízu zasloužily."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Domácí, kteří měli v záloze dva hráče z divize, byli po celý zápas fotbalovější, hlavně v první půli. My jsme pak přidali hlavně v soubojích. Kluky musím pochálit, odmakali to. Na to, v jaké sestavě jsme hráli, jsou dva body prostě super."



Sestavy


FK Litoměřicko B
M. Pechatý [-] - D. Pekař [-] (31. T. Král [-] ) , M. Horváth [-] (68. M. Janča [-] ) , V. Pavlíček [-] , M. Císař [-] , V. Flégl [-] (57. M. Cerman [-] ) , M. Marič [-] , P. Hýř [-] , T. Hruška [-] , J. Kleniar [-] , M. Letafka [-] (57. V. Starý [-] )

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - D. Kunert [-] (90. P. Tůma [-] ) , M. Škeřík [-] , P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , V. Kutzler [-] (71. M. Kutzler [-] ) , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] , L. Podaný [-] , T. Plzák [-]

ŽK: 25. P. Hýř , 77. M. Břeň - 82. P. Podaný .
Hráči zápasu: M. Marič , V. Pavlíček - P. Podaný , P. Rážek .
Místo: Mlékojedy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jirsák Jaroslav - SEJKORA Pavel, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.