0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozly se sami potápějí, Litoměřice B jsou na jaře stoprocentní


Branky


0

Poslední tým tabulky pohrdl i pokutovým kopem. Na jaře nemá bod a nedal ani gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litoměřice se potřebovaly rozkoukat

Kozly potřebují k záchraně každý bod. První poločas neodehrály špatně, byly důrazné a ukázaly, že jsou zvyklejší na menší domácí hřiště. Litoměřice B raději větší hřiště, v prvním poločase se mladý tým musel srovnat. Klíčová sitauce v první půli byla rozhodně zahozená penalta domácích. K té se postavil Lukáš Kešner, ale trefil pouze tyč.

První branka domácí zlomila

Hosté se postupem času srovnali a ve 49. minutě udeřili, kdy se střelou na zadní tyč prosadil Zákravský. Od té doby byly Litoměřice lepší a více držely míč. Kozly se snažily s výsledkem něco udělat, ale na jaře se jim zatím střelecky vůbec nedaří. Domácí pak v 89. minutě dorazil Hýř, který se prosadil po brejkové situace. Pro Hýře to byla pátá jarní branka ve druhém zápase.



Ohlasy k zápasu


FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Nehráli jsme špatně, ale opět si vybrali velkou porci smůly. Vrcholem byla zahozená penalta, tam se celý zápas zlomil."

FK Litoměřicko B
Radek Páša, trenér FK Litoměřice B: "Ze začátku nám dělalo problém malé hřiště a důrazná hra domácích. Přežili jsme penaltu a pak se zlepšili. Po brance Máry Zákravského se naše hra zlepšila, kluci se snažili více držet míč a v závěru přidali pojistku."



Sestavy


FK Kozly
M. Štovíček [-] - L. Müller [-] , D. Gabriš [-] , G. Müller [-] , Z. Černý [-] - R. Papcun [-] , P. Lazna [-] , J. Šulc [-] (46. P. Vrba [-] ) , L. Kešner [-] - M. Beránek [-] (52. L. Christoph [-] ) , M. Klíma [-]

FK Litoměřicko B
D. Folberger [-] - J. Horváth [-] , M. Císař [-] , M. Janča [-] (60. M. Letafka [-] ) , T. Hruška [-] , P. Hýř [-] , V. Starý [-] (75. M. Hruška [-] ) , D. Pekař [-] , T. Král [-] , J. Kleniar [-] , M. Zákravský [-]

ŽK: 23. L. Kešner , 41. R. Papcun , 44. M. Beránek , 88. G. Müller - 60. V. Starý , 62. P. Hýř .
Hráči zápasu: G. Müller - T. Král , T. Hruška .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MECL Petr, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.