Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

14.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domací vyhráli vysokým rozdílem


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo za velmi chladného počasí.Měli jsme mírnou převahu,ale nemohli jsme se dostat do tempa. Pomohl nám první gol,který po zmatcích hostující obrany vstřelil Zd.Krajčovič. Hosté měli jedinou šanci z ojedinělého protiútoku,kterou bravurně zlikvidoval domácí golman. Ke konci poločasu jsme zvýšili tlak a druhý gól přidal O.Plesner.

V druhém poločase už jsme soupeře přehrávali a další góly přidali M.Medůsek,opět Zd.Krajčovič a pátý si dali hosté sami. Utkání už se dohrávalo v poklidném tempu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchá Loz
František Král - trenér domácích:: První poločas byl tentokrát slabší-asi nám byla zima...Ale v druhém poločase už byl výkon opět dle mých představ a jsem spokojen jak s výsledkem tak se 3 body.




Sestavy


Sokol Suchá Loz
P. Mahdal [-] - P. Gazdík [-] (46. R. Bradáč [-] ) , P. Pražan [-] , M. Mahdal [-] (77. O. Rezek [-] ) , V. Král [-] - M. Medůsek [-] , V. Bujáček [-] , O. Plessner [-] (77. F. Vítek [-] ) , T. Kliment [-] - Z. Krajčovič [-] , Š. Král [-] -

TJ Korytná
D. Poláček [-] - P. Persona [-] , P. Lekeš [-] , J. Matucha [-] , M. Zetka [-] , M. Čaňo [-] - L. Popelka [-] (70. S. Supák [-] ) , B. Flasar [-] , L. Janča [-] , J. Vacula [-] - M. Husták [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Knot Miloslav - MAHDAL Jiří (N), FLASAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku