A. Jirásek 17. (p.)
P. Hora 83.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov počtvrté v řadě vyhrál a poskočil na pátou příčku


Branky


17. A. Jirásek (p.) , 83. P. Hora - 29. R. Kolář , 53. J. Polanský , 81. J. Minařík (p.)
0

Naopak domácí Malšovice zakončily soutěžní ročník šestou porážkou v řadě a skončily na posledním místě.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl dvě branky

Do Malšovic přijel Benešov nad Ploučnicí. Setkaly se tedy dva celky, které zažívaly různé série. Domácí čtyřikrát v řadě nebodovali, naopak hosté od Ploučnice z posledních pěti utkání vydolovali hned dvanáct bodů. Favoritem tedy byli hosté. Oba týmy nebyly kompletní, za hosty musel nastoupit i trenér Jan Polanský, na lavičce byl k dispozici pouze sekretář Miroslav Vrabec. V 17. minutě šly do vedení Malšovice, pokutový kop proměnil Antonín Jirásek. Benešov ale do poločasu stihl vyrovnat. Ve 29. minutě přiletěl do vápna centr, ten si zpracoval Radim Kolář a prostřelil mladého Kolingera. Jinak se hrál pohodový a klidný zápas, do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Trenér šel příkladem

Po změně stran se pokračovalo ve vyrovnaném zápase. Sedm minut po zahájení druhého poločasu oslovil Kolář právě trenéra Jana Polanského, který hlavou poslal míč do protipohybu brankáře Kolingera. Devět minut před koncem pak sudí odpískal druhou penaltu, tentokráte proti Malšovicím. K té přiběhl brankář Jiří Minařík a pokořil svého malšovického kolegu mezi třemi tyčemi. Za dvě minuty pak sice snížil Petr Hora a dostal domácí zpátky do zápasu. Ale na remízu, která by utkání asi více slušela, už Malšovice nedosáhly. Nepovedený ročník tak Malšovice zakončily se ziskem 24 bodů na posledním, čtrnáctém místě. Benešov se naopak díky parádnímu finiši vyšplhal na páté místo, když v konečném zúčtování nasbíral 42 bodů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Bylo to takové tréninkové tempo, hrálo se ale v klidném duchu. Chtěli jsme vyhrát, ale to se nepodařilo. Osobně si myslím, že utkání by spíše slušela remíza, ale Benešov byl o ten jeden gól prostě šťastnější."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jaroslav Jäger, hráč MSK Benešov n. Pl.: "Přijeli jsme hodně oslabení, hrát musel i trenér. Bylo to vyrovnané utkání, které bylo spíše na plichtu. Ale my měli asi prostě více štěstí, že jsme dali o jeden gól navíc."



Sestavy


FK Malšovice
P. Kolinger [-] - V. Zápotocký [-] , A. Jirásek [-] (40. P. Veselý [-] ) , J. Janda [-] , D. Nedělka [-] - T. Klínský [-] - - O. Línek [-] , J. Kutzler [-] , P. Hvozdovič [-] , O. Radosta [-] , P. Hora [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Polanský [-] , J. Polanský [-] , R. Kolář [-] , F. Kropáč [-] , L. Krédl [-] , D. Marek [-] , M. Hora [-] , P. Ondrejkovič [-] , V. Verbíř [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 33. J. Staněk .
Hráči zápasu: R. Kolář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - MATAS Martin, ZVONAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.