Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:45

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: To byla ofenzivní show! Chuderov přestřílel Dobkovice


Branky


1

Dobkovice sice nastřílely na půdě prvního čtyři branky, na body to nestačilo.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chuderov měl tentokráte k dispozici plný počet hráčů

Závěr seźony nezachytil lídra z Chuderova v dobrém rozpoložení. Jeho obrana, je i díky mnoha absencím hodně děravá, vrcholem byl poslední debakl 0:8 v Horním Podluží. I proti Dobkovicím nebyl vedoucí celek kompletní, kdy například chyběl Fousek, Guttmann, Bakiu, nebo Jan Rohlík. Do branky se vrátil Kubálek, Krnáč tak mohl hrát na svém postu v poli. Dobkovice, které mají oproti Chuderovu daleko mladší věkový průměr, se naopak v posledních zápasech zvedly a ještě bojují o setrvání v soutěži. Do vedení šel ale Chuderov. Za obranu se dostal Špaček a chytře přehodil vyběhnuvšího Vlka. Hosté drželi více míč, Chuderov spoléhal na brejky. Svěřenci Zdeňka Štola měli i smůlu, hned čtyřikrát jejich pokus zastavila branková konstrukce. Zaslouženého vyrovnání se Dobkovice dočkaly ve 42. minutě, to se prosadil kapitán Doksanský.

Během dvanácti minut padlo sedm branek

Po změně stran se diváci rozhodně nenudili. Dobkovice šly rychle do vedení, ve 46. minutě se trefil Michal Štol. Jenže domácím naplno vycházela taktika - rychlé protiútoky pomocí nakopávaných míčů za obranu. V 53. minutě totiž vyrovnal Špaček, za devět minut dostal domácí do vedení Jouza. Hostům nezbývalo nic jiného, než hru otevřít. Jenže branky sázel Chuderov. Jouza se trefil v 76. minutě, Krnáč v 78. a Vrbíček v 80. minutě. A domácí rázem vedli 6:2. Za Dobkovice se sice ještě dvakrát trefil Lohnický, jenže na druhé straně znovu úřadoval Jouza, který dvě minuty před koncem svou čtvrtou trefou v zápase upravil na konečných 8:4. A co další kolo? Chuderov jede do Přestanova, Dobkovice se pokusí na domácím trávníku překvapit Trmice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Dát venku čtyři góly, čtyřikrát trefit brankovou konstrukci a nakonec prohrát. To vše vypovídá o tom, kde jsme selhali. Za stavu 2:1 jsme kontrolovali hru, jenže pak to přišlo. Někteří jedinci mě výkonem obrovsky zklamali, to by nestačilo ani na okresní přebor. Domácí hráli jednoduše a ze sedmi brejků nám dali šest branek. To se pak těžko hodnotí."



Sestavy


FK Chuderov
P. Kubálek [-] - M. Rohlík [-] , M. Protschke [-] , R. Moučka [-] - Z. Zvonek [-] , R. Špaček [-] , M. Gabriel [-] , J. Jarošík [-] - T. Krnáč [-] , M. Vrbíček [-] , M. Jouza [-]

SK Dobkovice
L. Vlk [-] - V. Fous [-] , J. Kořínek [-] , D. Příhonský [-] , M. Popčák [-] , M. Lohnický [-] , J. Řeháček [-] , M. Štol [-] , T. Dyrynk [-] , R. Štol [-] , P. Doksanský [-]

ŽK: 68. R. Špaček - 53. M. Popčák .
Hráči zápasu: R. Špaček , M. Jouza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - JAVOREK Jiří, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2016 11:32
Chuderov hrál celý zápas v 10 lidech!