0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisá postrádala Kudrmana a vyšla střelecky naprázdno


Branky


0

Nováček soutěže doma nestačil na Trmice a na vlastním hřišti prohrál 0:3.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pešata zahodil dvě obrovské šance

Domácí vstupovali do utkání opět v jiné sestavě, než ve které před týdnem šokovali první Chuderov. Trenér Ivo Linhart hodně postrádal útočníka Lukáše Kudrmana, který v posledních dvou utkáních, které Tisá vyhrála (2:0 Benešov, 3:0 Chuderov) dal všech pět branek! Trmice si rozhodně chtěly spravit chuť po nevydařeném utkání v Chabařovicích, když kvůli tragické koncovce ztratily dva body. Na podzim v Trmicích rozhodovaly pokutové kopy, tehdy si bonusový bod navíc připsala Tisá. Hosté zaskočili Tisou jejich vlastní taktikou. Tudíž hrát ze zabezpečené obrany. A to Spartaku moc nevonělo. Navíc v 7. minutě prohrával, když první rychlý protiútok Trmic zakončil střelou z vápna Petera. Smolařem byl domácí brankář David, který neviděl přes obránce a při střele se pohnul na opačnou stranu. Pak měli svěřenci trenéra Pavla Čapouna kliku. Dvakrát se po standardní situaci dostal k hlavičce Pešata. Ale z malého vápna ani jednou trestuhodně netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Hosté udeřili v 39. minutě. Do úniku se dostal Šalda s Tadlánkem. Oba spoluhráči si několikrát vyměnili míč a Tadlánek, který přišel na hřiště v 18. minutě za zraněného Hrudku, přehodil brankáře Davida. Výsledkem 0:2 se tak odcházelo do kabin.

Tisá nenašla síly na odpor

Po změně stran už se hrálo podle trmických not. Tisá prostě neměla svůj den a postrádala útočníky. V útoku totiž hrál brankář Zavadil a Martin Maška, který dlouho nehrál a má hlavně to fyzické pohody hodně daleko. A v 57. minutě bylo prakticky rozhodnuto. Davida totiž překonal Auervek a hosté vedli 3:0. Zbytek utkání si pohlídali a odvezli si domů velmi cenné body. A jak se tento výsledek promítl na aktuální tabulce? Trmice poskočily na páté místo, na stříbrnou pozici přitom v našlapaném poli ztrácí jediný bod. Tisá je devátá a aktuálně má na kontě 30 bodů. Trmice v dalším kole hostí Horní Podluží, Tisá pojede na půdu Soběchleb.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Už je u nás tradicí, že opět nastoupila jiná sestavě. V útoku hodně chyběl Lukáš Kudrman. Trmice hrály ze zabezpečené obrany. Škoda dvou obrovských šancí Pešaty. Je to velká škoda, musíme bojovat dál."

MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Věděli jsme, že domácí hrají ze zabezpečené obrany. A přesně s takovou taktikou jsme vyrukovali. V první půli jsme navíc byli produktivní, po třetí brance už nebylo co řešit. Vítězství je pro nás hodně cenné a zasloužené."



Sestavy


TJ Spartak Tisá
J. David [-] - R. Pešata [-] (76. L. Rehn [-] ) , V. Kabátník [-] , M. Povejšil [-] - R. Zíta [-] , J. Beneš [-] , J. Maška [-] - R. Zavadil [-] (46. M. Maška [-] ) , Z. Hanzl [-] - J. Povejšil [-] , D. Zub [-] (46. M. Marek [-] )

MSK Trmice
A. Sládek [-] - D. Greé [-] , K. Tahal [-] , M. Petera [-] , R. Auervek [-] , J. Hrudka [-] (18. P. Tadlánek [-] ) , J. Jelínek [-] , J. Vyleťal [-] (78. J. Chrudimský [-] ) , P. Šalda [-] , V. Jaroš [-] , D. Nekola [-]

ŽK: 41. M. Povejšil , 54. R. Pešata , 72. M. Marek , 81. M. Maška - 81. J. Chrudimský .
Hráči zápasu: V. Kabátník - P. Šalda , J. Jelínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - FORMÁNEK Tomáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.