0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 10:30

21.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice pořádaly festival zahozených šancí


Branky


0

Domácí mačkaly Chabařovice a měly vyhrát. Ale hosté měly pověstné štěstí a vydolovaly dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahazovali jednu gólovku za druhou

V derby utkání, ve kterém se potkaly Trmice a Chabařovice, mělo favorita v domácích fotbalistech, kteří hrají v klidu a jsou v horní polovině tabulky. Naopak Chabařovice spadly do herní krize, naposledy neudržely nadějné vedení proti Chuderovu a propadly se na předposlední místo v tabulce. Naopak parta okolo trenéra Pavla Čapouna se v případě tříbodového výhry mohla dotáhnout na bronzové Soběchleby. Na podzim Trmice nedaly v Chabařovicích gól a prohrály 0:2. A problémy s koncovkou měly i tentokrát. Už v prvním poločase si vytvořily několik vyložených šancí. Ale buď branku netrefily, nebo narážely na dobře chytajícího Pešku. Hrálo se prakticky na jednu branku, přesto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Trmice mohl potrestat Čisár

Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Trmice byly nadále lepším celkem a opět měly několik obrovských tutovek. Vrchním spalovačem byl nejlepší domácí střelec Dalibor Greé, který hned čtyřikrát postupoval na Pešku. Ale tentokráte neměl svůj den. Dvě šance měl i Lukáš Jaroš. A takto bychom mohli pokračovat. V 85. minutě mohl paradoxně rozhodnout chabařovický rychlík Jan Čisár. Ten postupoval na brankáře Ajma z úhlu, gól z toho ale nebyl. A tak se diváci za 90 minut žádné trefy nedočkaly a šlo se na penalty.

Peška dovršil svůj výkon

V pokutových kopech si Trmice vypily kalich hořkosti až do dna. Za stavu 4:4 je totiž vychytal Peška, vzápětí Chabařovice penaltu daly a odvezly si domů dva body. Trmice tak spadly na šesté místo, ale ve vyrovnané tabulce ztrácí na druhý Heřmanov tři body. Chabařovice mají 22 bodů a jsou stále předposlední. A další kolo? Trmice se představí na půdě Tisé, která při skóre 5:0 vyhrála poslední dva zápasy. Chabařovice mají doma silné Soběchleby, které ovšem na jaře klopýtají.



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Pro nás to byl hodně smolný zápas. Měli jsme minimálně deset tutových šancí, hrálo se na jednu bránu. Chabařovice byl jeden z nejslabších soupeřů, se kterým jsme se potkali. Výsledek ná hodně mrzí, takové utkání musíme vyhrát. Přišlo mi, že hráči byli v koncovce hodně laxní."

FK Slovan Chabařovice
Aleš Miltner, trenér FK Slovan Chabařovice: "Doslova jsme utrpěli dva body. Chyběla nám fotbalovost, chtěli jsme to nahradit bojovností. Za ní bych chtěl klukům poděkovat. Trmice byly lepší a měly spoustu vyložených šancí. Ale fotbalový Bůh stál při nás. V závěru jsme mohli i vyhrát, ale to by vůbec nebylo spravedlivé. Dva body jsou pro nás zlaté."



Sestavy


MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , L. Jaroš [-] , J. Jelínek [-] , D. Líbal [-] , R. Auervek [-] , J. Hrudka [-] (62. J. Chrudimský [-] ) , J. Vyleťal [-] , P. Šalda [-] , V. Jaroš [-] , D. Nekola [-]

FK Slovan Chabařovice
F. Peška [-] - M. Korunka [-] , V. Kršňák [-] - L. Eichler [-] , M. Kytka [-] , P. Doubek [-] - - T. Doubek [-] , M. Veselý [-] , R. Hural [-] (34. J. Vobecký [-] ) , J. Čisár [-] , K. Král [-]

ŽK: 62. D. Líbal - 51. J. Vobecký .
Hráči zápasu: P. Šalda , V. Jaroš - F. Peška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Jaromír st. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.